Star Wars: Imperial Assault

xxxxxxxxxo hodnoceno 66x (Seznam vlastníků)

Star Wars: Imperial Assault - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min (reálná data)
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: neuvedeno
Herní mechanismy: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Fantasy Flight Games
Autoři: Corey Konieczka
Rok vydání: 2014
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Kde nakupovat rozsireni?

Zdravim. Snazim se nasbirat co nejvic Imperial Assaultu jako muj novy projekt a pokoupil jsem co nejvic slo v cesku a ted nevim jestli je moznost dokoupit co mi schazi treba v okolnich zemich. Konkretne hledam tohle. Pokud vite o nejakem spolehlivem storu napiste. Diky!
Expanze
- Jabba's Realm
- Tyrants of Lothal
Empire
- General Weiss Villain Pack
- Emperor Palpatine Villain Pack
- Captain Terro Villain Pack
Neutral
- Jabba the Hutt Villain Pack
- Jawa Scavenger Villain Pack
- Bantha Rider Villain Pack
Aaliance
- Ahsoka Tano Ally Pack
- Luke Skywalker Jedi Knight Ally Pack
- Alliance Rangers Ally Pack

4.3.2025 09:30:54 | Upraveno autorem (porovnej)

Ač nesnáším Alegro, něco se mi povedlo sehnat tam.

Po pár letech se mi to povedlo sehnat všechno. Teda skoro všechno. Admiral Thrawn je nesehnatelný ani po bazarech. Kdyby přesto někdo zvažoval prodej - napište mi SZ, jistě se dohodneme. Díky :)

4.3.2025 14:38:18

Zkus amazon.de. Něco z výše zmíněných jsem tam našel.

4.3.2025 18:57:52

jedna veľká škoda že táto hra začala vychádzať 5 rokov predtým ako som naskočil do deskoviek a teraz sa už všetko ťažko zháňa… :( 

5.3.2025 07:51:26

Havelock: Já tedy nevím, ale hned první věc po vygooglení “thrawn villain pack” mi vyběhl odkaz na Allegro.. sice za litr, ale i tak..

5.3.2025 09:20:39 | Upraveno autorem (porovnej)

@Azalin Ještě nedávno nebyl. A hlavně člověk to vzdá - koukat po tom každej den několik let. Ale díky :)

5.3.2025 16:19:37

Tak ja som si práve kúpil z planety her posledný možný kus základu ktorý som našiel tu cez vyhladávač zatroleniek aj heureky :) + k tomu jedno malé rozšírko postavy do základu. 

6.3.2025 08:15:11 | Upraveno autorem (porovnej)

Já jsem nakonec toho Thrawna pořídil i za 1200 z allegra. Jinde nikde nikdy nebyl a nikdo ho pustit nechce, čemuž se nedivim. Strašná cena, ale poslední kousek do kompletní sbírky je prostě sběratelská povinnost.

6.3.2025 08:20:24

máte na mysli tohto Thrawna? https://allegro.sk/produkt/spolocenska-hra-star-wars-empire-utoci-thrawn-eng-fantasy-flight-games-30b4c756-eb7e-441f-993c-5086eb2f48fd?offerId=16960706329

6.3.2025 09:51:58

No ja bych koupil cokoliv ze seznamu co mam. Uz to taky pomalu kompletuju tak snad neco najdu tady a pokud mate nekoho kdo by prodaval dejte vedet :) At vas provazi sila! :D

6.3.2025 20:07:59

Mimochodom skúšali ste tú neoficiálnu appku Imperial Comander? Vraj je super oproti tej od FFG a dá sa s ňou hrať ktorúkoľvek kampaň či misiu z fyzického contentu. Navyše týpci čo na tom pracujú vymysleli 2 nové kampane v poslednom update :)

7.3.2025 07:58:14 | Upraveno autorem (porovnej)

Jeste ne dost me laka. Funguje i na apple nebo jen android?

7.3.2025 13:48:23

tu máš link na vlákno kde to riešia a píšu stále o aktualizáciách a vyzerá tak že to funguje aj na macu https://boardgamegeek.com/thread/2611941/imperial-commander-unofficial-companion-app-for-so/page/1

7.3.2025 14:57:52 | Upraveno autorem (porovnej)

Uz mi schazi jen 3 veci a moje sbirka bude kompletni!

Wookiee warriors

Hired Guns (tam mi schazi jeden model druhej majitel ztratil)

Bantha rider

Rad bych to klidne koupil po evrope ale vubec nevim jak to najit nebo hledat. Zkousel sem ruzny .de koncovky a tak ale jde to hrozne bidne… pokud nekdo vi o nejakem shopu co by to prodaval po evrope helfnete mi hodne :) Nedej boze kdyby to nekdo mel :D

17.3.2025 21:16:35

Zkus hledat na Geekmarketu, tam jsem pár věcí sehnal. Ale bacha na jazykovou mutaci, ať se nespleteš jako já.

18.3.2025 09:16:35

Vybíráme z Bazaru

Cyanide a Happines - Komu zvoní tramvaj
Cyanide a Happines - Komu zvoní tramvaj
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas