Správná dvojka

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Správná dvojka - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 5 let
Herní doba: 10 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: dětská hra, postřehová
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Dino Toys
FoxMind
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

V rychlé a zábavné dětské párty hře Správná dvojka vykládáte karty zvířátek. Zvířátek stále přibývá, ale pozor, kategorie zadání se mění každým otočením karty. Jednou hledáte stejnou barvu, podruhé stejné zvířátko, potřetí stejný počet. Kdo si jako první všimne alespoň dvojice karet odpovídající odhalené kategorii, zakřičí a získá karty.

Příprava hry:

Správnou dvojku si můžete zahrát ve skupince dvou až šesti hráčů od pěti let a jedna partie vám zabere asi deset minut. Nejprve zamícháte všechny karty, poté balíček položíte doprostřed stolu stranou kategorie nahoru a můžete hrát.

Průběh hry:

Hru začíná ten nejmladší hráč. Vezme vrchní kartu z balíčku, otočí ji a položí vedle balíčku. Postupně po směru hodinových ručiček takto postupují i ostatní hráči. Pokaždé, když je otočena nová karta, odhalí se nová kategorie, ze které se hledá alespoň dvojice vyložených karet. Hráč, který si takovýchto dvou či více karet všimne, zvolá jméno kategorie a vezme si k sobě všechny karty, které dané kategorii odpovídají. Poté hra pokračuje dále.

Konec hry:

Konec hry nastane ve chvíli, kdy v balíčku zbude poslední karta. Potom si hráči spočítají své karty a ten s největším počtem má nejlepší postřeh a vítězí.

 

Autor: 3,14

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Majestátní monumenty
Majestátní monumenty
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas