Sorcerer: Endbringer

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Sorcerer: Endbringer - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Sorcerer
Počet hráčů: 1 - 3
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy, Horror
Herní kategorie: desková hra, karetní hra, strategická
Čeština: není
Vydavatelé: Wise Wizard Games
Autoři: Peter Scholtz
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Sigismund character a Forlorn Opera lineage playtesting

Možno niektorí viete, ale WWG ponúkajú ako možnosť playtesting nových packov z Endbringeru (na FB stránke zverejnili zatiaľ menované dva). Spustený má byť niekedy teraz na Tabletop simulátore - link na registráciu na playtesting: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYhd_wJW6QCgJNK5omjv6c4mTxeSRGlVojtBERvbzpki7-MQ/viewform
19.3.2021 07:09:57

Sigismund a Forlon opera combo
Je dobře, že to chtějí testovat, protože zrovna chystaný Sigismund a Forlon opera můžou, z dostupných spoilerů, vytvořit spolu s Blood lorem velmi silná comba. Každý druhý minion je upír, takže to kolotoč s navyšováním síly útoku, díky efektu domain karty Forlon opera, může pěkně roztočit. Navíc se síla dá navýšit i z Blood poolu Blood lorda a Sigismund zase chrlí jedno upíra za druhým.

TT simulátor nemám, takže to nevyzkouším, ale jsem zvědav, jak to poladí.

19.3.2021 08:40:14

Lineage a Sigismund
Všetky nové sety vyzerajú fakt super, Peter zas niečo nové do všetkého vniesol a hrateľne je to fakt krása. A ono áno, síce upíri sú naozaj všetci, ale Blood Pool ako aj dokopy celý Bloodlord pracujú len s upírmi s lineageu (teda so symbolom kľúčika). Stále ale bude super mať Sigismund/Bloodlord/Opera určite. Veľmi zaujímavá je Opera s Necromancerom - Telemachus pekne skopíruje "zombie lorda" a zrazu dvojkové Buried zombies môžu narásť fakt enormne.

19.3.2021 15:07:49

Na Tabletop Simulatoru jsou nyní k dispozici všechny balíčky z Endbringer rozšíření (je potřeba ve Workshopu najít “Sorcerer KSE”). Tedy vedle již dříve zpřístupněných charakterů Merlina, Sigismunda a Setha a domén Forlorn Opera House a Bewitched Woodland to je:

  • charaktery: Nicodemus a Tatsu - oba výborní
  • lineage: House of Petro (Ritualist) a Sword of Gabriel (Thaumaturge) - obě přidávají nové mechaniky i zdroje do hry a také mi přijdou super
  • domény: Bloodcursed Ship a Godforsaken Church - po jedné hře nemám úplně názor, dojmy z charakterů a lineage to přehlušily.

Včera jsem testoval jednu hru se všemi těmito šesti novými balíky. Bylo to trochu náročnější díky nutnosti pojmout všechny nové mechaniky a pravidla, ale dojem fakt dobrý.

Zvítězil Tatsu the Thaumaturge from Godforsaken Church, protože Tatsu + Thaumaturge vytvořili jedno hodně slušné kombo, kdy toho jednotky hodně vydržely, že ani menší počet omenů nevadil (a ani Nicodemova stigmata).

14.5.2021 16:34:24

Máme tu první feedback na testování hráčů na Tabletop Simulatoru - byl poměrně výrazně posílen Merlin - jeho fungus minioni jsou nyní “forms”, tedy lze je hrát jako miniony nebo jako attachmenty (podobně jako vlkodlaci u Shapeshiftera). To už je s Merlinovou schopností zahrát 2 fungus karty zdarma zcela jiné kafe.

Také byl navýšen efekt fungus karet “When Destroyed” - dávají určitý bonus dle počtu zbývajících fungus karet +1. A to navíc fungus karta jako attachment přidává klíčové slovo “Fungus” i svému nositeli.

Zároveň oslabili jednu kartu u Tatsu (Dragon Scales), ale tam nevím, jak bylo původní znění. Všechny změny už jsou totiž na TTS aplikovány.

22.9.2021 22:29:27

Vybíráme z Bazaru

Šílenej prófa
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 11 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas