Siegestorm - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Kamil 'Sanex' Cieśla
Marcin Świerkot
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Reakce na schopnost


Mám za sebou první turnaj v této hře a kolem této hry se točí tolik nejasnosti, které nejsou popsány v pravidlech až hrůza. Přejdu přímo na otázku: mám v armádě kartu se schopností Znič1 kdy v mém kole zaplatím cenu schopnosti to jsou 3 karty a protivník na mou schopnost reaguje (akcí) kde mi chce tuto kartu vrátit do ruky. Co tedy v tuto chvíli platí? Ma schopnost znic bojovníka a nebo se nestane nic a můj bojovník jde do ruky bez toho aniz bych ho tou schopnosti zabil? Nebo ho zabiju a až pak mi tu kartu vrátí do ruky?
Před díky za odpověď
8.12.2019 03:18:28

Reakce

Pokud ty prvé zahrajes znič 1, a protivník reaguje na to akci že ti ji vrátí doruky tak se vyložení těchto karet/akci vyhodnocuje pozpátku. Takže prvé ti tu kartu vrátí do ruky a ty bohužel neuděláš nic.

8.12.2019 08:43:00

dík

Dobrá dík za odpověď, pokut se to tak opravdu hraje, tak aspoň to objasní spousty dalších podobných situací. Sice jsem v tom případě mohl na turnaji dopadnout úplně jinak, ale nevadí. Každopádně ALBI by měli mít při pořádání takových turnajů v zástupu člověka, který by objasnil určité nesrovnalosti ve hře. Aspoň by se to obešlo bez dohadování a mylných tahů.

8.12.2019 12:20:06

Nejasnosti
Teď má být u nás právě turnaj, ve Valašském Meziříčí. Mám anglickou verzi z KS. Ale čím více hru hrajeme tím více nejasností se ukazuje. Sami nevíme jak se na turnaji s některými situacemi vyporadame. Asi to chce nějaký seznam situaci jak je řešit kdys nastanou. Už tím že Albi co vydalo video a od vůbec nevěděli jak se to hraje a museli ho upravovat protože sami určitě neví jak nějaké situace řešit. V tomhle ohledu je to špatně že to má nedostatky v situacích které vzniknou. Ale i tak momentálně je to má top karetní hra pro 2 hráče.

8.12.2019 13:16:06

Vybíráme z Bazaru

Cartagena
Cartagena
Akt. cena: 127 Kč
Končí za: 16 hodin

Offcanvas