Shuffle Heroes - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy, Sci-fi
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: From the Void
ADC Blackfire Entertainment
Czech Board Games
Autoři: Jan Vaněček
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

combo

Protihráč měl kartu Volání prastarých a já jsem měl Magické střely a Rozdvojení. Tak si první vybral Magické střely a pak Rozdvojení a tím zkopíroval svojí kartu Volání prastarých a pak to mohl dělat do té doby než by mi zlikvidoval hrdiny. Přehlédl jsem něco nebo je toto možné? Díky
28.11.2015 14:41:50

Volání Prastarých
Takto to nejde. Kopírovat obecně nejde kartou sebe sama, tzn. Volání Prastarých zkopíruje dvě karty ze soupeřovy ruky, ale pokud má díky Rozdvojení něco kopírovat, nemůže sebe sama.
Existuje složitější kombinace, která vytváří problém, který si popisoval a plánujeme ho vyřešit při vydání celkového FAQ.

28.11.2015 15:06:10

thaddeus
karta Rozdvojení - zkopíruj efekt své karty ve hře, moje karta ve hře je Volání prastarých, to by se zkopírovalo a pak bych se zase koukl na dvě soupeřovy karty, to by byla nekonečná smyčka až do konce hry, ale jestli to bude ve FAQ, tak si počkám, jinak je to zajímavá hra ;)

28.11.2015 15:22:48

Kopírování
Vtip je v tom, že "kopírování" znamená vložit text kopírované karty do karty, která efekt kopírování vyvolává. Takže vlastně VŠECHNY efekty, které vyvolá karta Volání prastarých nebo pomocí ní zkopírované karty (a pomocí nich další a další a další), stále patří té jedné tebou zahrané kartě Volání prastarých. A jak už bylo řečeno, karta nemůže kopírovat samu sebe.

28.11.2015 19:24:42

patrik> Díky moc, už to chápu. ;) - Kerberus

Vybíráme z Bazaru

Zombicide Black Plague + Green Horde EN
Zombicide Black Plague + Green Horde EN
Akt. cena: 2100 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas