Počet hráčů: | 1 - 4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 25 min |
Herní svět: | Starověk |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Portal Games REXhry |
Autoři: | Ignacy Trzewiczek |
Rok vydání: | 2014 |
Sdílej: |
Vaše výsledky v sólo hře
napište frakci a kolik jste nahráli bodů, můžete přidat i popis hry.
Výsledky:
Barbaři:
Greyhound 135
Morpheus 120
Celyl 116
Stepan 105
Alne 76
Římani:
Celyl 135
Morpheus 96
Alne 93
Jeny (Michal Janák) 81
Egypťani:
Celyl 119
Greyhound 98
Alne 78
Japonci:
Celyl 130
Morpheus 120
Alne 86
Stepan 70
Upraveno autorem (porovnej)
24.4.2015 08:47:15
výsledky
Atlantida: 160
Nehraje se mi za ně dobře. Je to hrozně náročné a v sólo hře mi přijdou hodně silní. Taky doufám, že jsem to hrál všechno dobře. Přišlo mi hodně budov na prolíz a také ty co dávají za určitou barvu zlato a bod. Ty mi s žetony dávaly 4 vítězné body a to to potom už frčí. Ve hře více hráčů budou Atlaňtané asi dost trpět, stejně jako Japonci.
24.7.2016 23:08:36
Atlantida - základ
134. dost náročná frakce. Hra byla dlouhá, ale silvestrovský večer utekl rychle. Asi se přesunu ke kampani, ta vypadá moc zajímavě. Jsem zvědav kolik bodů se dá udělat ve 4 kolech.
Vše nejlepší do nového roku a nějakou tu strážnou věž do ruky.
PS: římané 126 předevčírem
Upraveno autorem (porovnej)
1.1.2016 02:23:19
Moje skóre
Tak konečně jsem se s hanbou odhodlal sem napsat svoje nejlepší výsledky. S Hanbou, protože na ty vaše fakt nemám :D
Japonsko-86,
Barbaři-76
Egypt-78,
Řím-78
Tohoto skóre většinou dosahuji pravidelně, případně údaje bývají o pár čísel menší. Kopodivu mi na sólo nepřijdou japonci tak špatní, jen vám holt nesmějí ležet jejich Doja v posledních 5 kartách jako mě naposled. :D I tak jsem v poslední hře za ně udělal 84 s tím, že byly použity všechny karty (vyložené+dohody), kdy v posledním kole došlo na mocné vyházení do dohod. Nejhůře se mi hraje asi za Římany, těm pokud nepřijde nějakej hnací motor tak s nimi bývám většinou na hodně málo bodech a dlouho mi trvalo, než jsem najel na skore blízké těm ostatním. Barbaři jsou jakž takž. Nejvíce mi sedí asi egypt, za ně jsem dneska dal 76 a to mi karty kdovijak nepřišly.
5.6.2015 23:06:37
Celkový pokles nahraných bodů
Je to zvláštní, ale v poslední době se mi vůbec nedaří nahrát přes osmdesát. A někdy dokonce úplně vyhořím například s 45 body. Což se mi nestávalo. Solo hru jsem si opravdu oblíbil a mám odehráno tak 20 her. Často dělám chyb z nepozornosti a snažím se změnit i základní strategii (nesoustředit se na náběr karet, ale na body), abych dosáhl na 100 skóre. Nicméně se mi nedaří ani udržet vysoko nastavenou laťku předchozích her. Podle boargamegeeku jde nahrát i 200 bodů, což tedy absolutně nechápu. Na druhou stranu, všichni se shodují, že v těch nejlepších hrách, jim soupeř nezničil ani jednu budovu, takže kus štěstí tam být musí. No nic je třeba to dále zkoušet. Hlavně se vyhnout stránkám o výherních strategiích, to jsem si zakázal.
2.6.2015 13:13:44
výsledek
Tak to jste dost šikovní. Ve dvou jsme vyhráli s 57 body a teď jsem zkoušel solo hru za japonce a při velikém štěstí 70, předtín 32, to mi každé kolo soupeř ničil 2 karty za kolo (při tom lepším pokuse snad jen dvě za hru). Myslím, že je to hrozně o náhodě. Ale to skóre přes sto už je fakt maso.
2.5.2015 22:43:54
Rekord v solo hře
Zatím hraju krátce a solo her jsem absolvoval asi tucet, ale nejlépe se mi dařilo s barbary - 123 a 135. Vždy jsem hodně těžil z Nájezdů (jednou navíc došly v kombinaci s Pranýřem), Temného oltáře, pomáhala Sebranka, takže jsem bořil stavby, u kterých hrozilo zboření od virtuálního hráče a využil jsem Hranice a Hradiště, bonusy za černé stavby byly taky velké. U Egypta mám max. 98 bodů, ale hrál jsem je párkrát, Řím jsem v solovce nedal na moc bodů, zazdilo to, že přišly pozdě Státní správy.
28.4.2015 22:30:00
score v sólo hře
Já mám scóre následující(sólo hra):
Římané: 135
Egypťané: 119
Barbaři: 116
Japonci: 130
Berte to ale pouze jako "náhodné" dobré výsledky, přišly karty na doliz atd. U japonců se mi povedlo dostat se přes stovku pouze jednou. Ti to mají v sólo hře nejtěžší, protože je jim docela dost frakčních karet k ničemu. Barbaři mají problém ten, že občas není co bořit. Egypťané čekají jenom na svou kartu na bodování 2 a více bodů. Když nepřijde tak jsou ke dnu...
Římany mám nejradši, dokážou krásně protáčet lokace. U nich se dá nasbírat asi nejvíc bodů, ale musí přijít proliz. Jinak jsou taky ke dnu... :-)
28.4.2015 21:29:28
japonci v solo
včera se mi podařilo za japonce nahrát neskutečných 120 bodu. Ninjové se postarali o to aby virtualni hráč nebořil frakční lokace a pak se nakombili červené lokace a už se vesele sbíraly body. 11 karet v dohodách, 18 frakcnich lokaci na stole.
Velkou sílu v přísunu frakčních lokací jsem měl v Budhove chramu který podporovali Pracující sedláci. Poprvé za snad už 50 her jsem využil 2 karty chovatele prasat na sbírání bodu (vždy jsem je bořil z ruky), samozřejmě stánky a velká produkce jídla jsou cesta k uspěchu.
24.4.2015 08:53:08
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Isle of Doctor Necreaux
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 9 dnů