Scythe - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: válečná, ekonomická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Alan Stone
Jamey Stegmaier
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Boj s vice jednotkami


Prosim o vysvetleni situce behem boje, kterou jsem nenasel v navodu. Priklad: Zautocim postvou na hex továrna, ktera je obsazena protivnikovo mechem a postavou.Jak se vyřeší boj a pripadna utocnikova vyhra? Bojuju s kazdym zvlášťve dvou bitvách , nebo proste utocnik vyhraje a obsadi továrnu a posle na zakladnu jednim vyhranym bojem jak mech tak i postavu. Diky
16.2.2020 21:01:47

Boj s vice jednotkami
Boj probíhá vždy v jedné bitvě, počet bojových jednotek na každé straně ovlivňuje pouze to, kolik může ta daná strana zahrát bojových karet v jednom boji.

Všechny poražené jednotky musí ustoupit na základnu, pokud jejich vlastnosti neříkají jinak.

16.2.2020 21:09:42

K ujasneni> Pokud to chapu spravne. Tak jestli ma napadeny na hexu mecha, postavu a 2 delniky... Dochazi k jedne bitve, ale jako vlastnik napadených jednotek pouziju v boji dve bojove karty. Utocnik pouze jednu, protoze me napadl jednim mechem. Diky - Dawe68

Daevin
Daewin tu odpověděl správně a srozumitelně diky. Mám ještě jednu specifickou situaci
Otazka: Soupeř ma na továrně 2.mechy a jednu postavu. Ja na továrnu vztoupim s 1.mechem. Ani jeden nemáme karty boje a soupeř nemá žádné body moci a ja mám moci 5. Mohu bojovat? A na stupnici moci nastavim kolik? Když vim,ze soupeř nemá žádnou moc? Děkuji za vysvětlení.

18.1.2021 08:20:53 | Upraveno autorem (porovnej)

manual
btw toto vsetko v manuale napisane je :-)

2flyboy: aj keby tam mal milion jednotiek, jeho sila v boji sa urcuje silou moci, ktoru zahraje na kolecku a pomocou kariet. Tj urcite to bude NULA.
A aby si vyhral musis nastavit kolko (viac ako 10 a max ako 5)? Matematika :-)

18.1.2021 08:55:53 | Upraveno autorem (porovnej)

.
Pravidla str. 22., zahájení boje nemá žádnou podmínku, nemusíš mít žádný bod moci, žádnou bojovou kartu ani žádnou popolaritu. Pokud nastane tebou posaná situace a ty chceš jako útočník vyhrát,nemusíš dát žádný bod moci, protože vyhráváš remízy. Pokud nemáš žádnou popularitu, tak ani o žádnou nepříjdeš, pokud by ustupoval dělník.

18.1.2021 09:05:35 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Magic: Alara basic land set 2
Magic: Alara basic land set 2
Akt. cena: 30 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas