Scratch Wars - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 8
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 10 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: sběratelská
Čeština: undefined
Vydavatelé: Notre Game
Autoři: Jiří Mikoláš
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Kvalita karet

Osobně jsem zklamán. Papír karet je slabší než jsem zvyklý z karetních her. Navíc na mých kartách i při opatrném stírání dochází k poškození Černých textů na kartě. Jedná se o názvy karet bojové hodnoty a černého QR kódu. Řekl bych že černý pigment je na kartu nanášen dodatečně po vytištění karty a tak vytváří vrstvičku barvy na původní kartě a proto je náchylný na setření společně se stírací vrstvou.

Jaké máte zkušenosti vy? Případně poraďte jak karty šetrně setřít.
2.3.2017 18:53:25 | Upraveno autorem (porovnej)

Potisk
Každá karta projde několikrát tiskárnou. Texty a čísla jdou na řadu jako poslední (digitální tisk, každá karta je unikátní) a bohužel už tolik nedrží. Transparentnost tak nevzniká odřením, ale je taková bohužel od výroby.

2.3.2017 19:31:33

Reklamace
Ahoj, pokud jste nespokojeni s kvalitou karet, posíláme nové karty. Obecně je výroba těchto karet extrémně náročná (11 procesů) a u malého procenta karet tak došlo k určitým vadám. Pokud si myslíte, že je to na výměnu, pošlete email a foto karty na reklamace@notre-game.com

Co se papíru týče je to velmi speciální papír 340g, který je kvalitnější než třeba papír u Pokemonů. Může však být pocitově slabší, než je tomu u některých deskovek.

2.3.2017 19:38:44 | Upraveno autorem (porovnej)

Kvalita překrývací vrstvy
Se špatnou kvalitou potisku hodnot jsme se zatím nesetkal, ale co mě teda více trápí tak je kvalita / množství stíratelné vrstvy. Pod určitým úhlem jde vidět množství životů, název karty, hvězdičky už tolik ne. Ono stačí prohnat název přes databazi. Pokud máš čas to zkoumat můžeš se vyhnout slabším kartám.

3.3.2017 07:17:40

Kvalita vrstvy
Ano u některých karet lze v určitém úhlu a světle zjistit jméno. To také řešíme a v dalších edicích to nebude možné vůbec. Ovšem i způsob prodeje by měl být náhodný, člověk by neměl dostat balíček a čas k jeho prozkoumání. Prodavač/ka by měl/a podat kartu a nenechat hráče vybírat. Pokud někde na prodejně existuje možnost dostat se k celým balíčkům a prozkoumat je, je to špatně a budu vděčný za echo.

3.3.2017 09:24:17

tak jsem to zkusil
Ve světla u nás v krámu jsem nic neodhalil. Ale už mám staré oči. :)

3.3.2017 11:24:19

Kde k dostání
Jaká je obecná distribuce hry (nezajímám se tedy, že u vás na rohu ji mají ;-) )? Nepátral jsem zatím nijak intenzivně, ale na několika místech na mě hleděli poněkud nechápavě...

3.3.2017 12:48:00

Kde k dostání
na webu mají mapu:
http://scratchwars.com/kde-koupit/

V Ostravě a okolí to mají v každém tabáku Gecco.

3.3.2017 13:05:49

Lumirius
Pomohlo, díky! ;-)

3.3.2017 13:57:06

Joe

Kvalita
S kvalitou kariet problém nemám. skôr mi ťažšie šlo stieranie. Možno preto, že konkrétne stieratko sa mi po chvíli zlomilo (ja viem, moja chyba), tak som ho držal tak trochu krkolomne - ale zostala aspoň jedna strana bez toho výstupku, takže sa to nakoniec dalo. Len si treba dať pozor, aby človek nezašiel až do vrstvy samotnej karty, lebo niekedy, hlavne pri prvých kartách, sa to stať môže. Ale keď sa človek naučí, ako s tým zachádzať, pomaličky sa to zlepší.

---------------
Prekladateľ Joe

11.2.2019 08:46:54

Vybíráme z Bazaru

Tanto Cuore minirozšíření Promo 1
Tanto Cuore minirozšíření Promo 1
Akt. cena: 149 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas