Savannah Park - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Abstraktní, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra, logická
Čeština: undefined
Vydavatelé: Bright Eye Games
Capstone Games
Deep Print Games
Pegasus Spiele
Piatnik
Autoři: Michael Kiesling
Wolfgang Kramer
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vžijte se do tajemného prostředí savany, kde se setkáte s fascinujícími divokými tvory a objevíte jejich životní prostředí. Prozkoumejte rozmanitost přírody a ponořte se do záhadné atmosféry savanského parku.

V srdci Afriky se nachází úžasný přírodní ráj. V obrovských oblastech žijí největší suchozemští živočichové Afriky a návštěvníci se mohou těšit na tyto unikátní krajinu. Ve hře soutěží o vytvoření nejlepšího parku v tomto krásném koutě země. Pomáhejte svým zvířatům shromáždit se do velkých stád a vytvořit jim nové domovy. Zajišťujte jim přístup k vodě, což zvýší hodnotu vašeho stáda. Před nebezpečím ohně chrání zvířata stromy, které poskytují stín a šťavnatou trávu, jsou také užitečné. Čím více všeho tohoto budete mít ve svém parku na konci hry, tím lépe. Hra se ve více kolech, přitom každé kolo začíná hráč, který naposledy krmil zvíře. V každém kole hráči umisťují žeton se zvířetem do svých parků. Hra končí, když jsou všechny žetony se zvířaty ve vašem parku otočené barevnou stranou nahoru. Poté následuje vyhodnocení.

Ve hře Savannah Park se hráči stanou dobrodruhy, kteří objevují a zkoumají život savany. Každý hráč přebírá roli ochránce přírody a snaží se chránit a zvýšit biodiverzitu této exotické lokality. Jejich hlavním cílem je zachování ekosystému savany a zajištění rovnováhy mezi všemi živými tvory, které v ní obývají.

Příprava hry:

Před začátkem hry si hráči vyberou svou postavu, která představuje savanu. Každý ochránce má specifické schopnosti a dovednosti, které ovlivňují jeho úspěch při ochraně a obnově přírodního prostředí. Hlavními herními prvky jsou rozmanité druhy rostlin a zvířat, prostředí savany a interakce mezi jednotlivými živými tvory.

Průběh hry:

Během hry se hráči pohybují po herním plánu savany, kde se objevují různé lokality a interagují s různými druhy rostlin a zvířat. Musí se starat o potřeby zvířat a rostlin, zajistit jim potravu, vodu a bezpečné prostředí. Zároveň musí chránit savanu před hrozbami, jako jsou lesní požáry, odlesňování nebo pytláctví. Hráči také spolupracují a soutěží mezi sebou, aby dosáhli společného cíle - udržitelnosti savanského ekosystému.

Konec hry:

Hra končí, když hráči dosáhnou určeného cíle udržitelnosti savany. To znamená, že všechny živé tvory v savaně jsou ve stavu rovnováhy a biodiverzita je chráněna. Vítězem se stává tým nebo hráč, který při své ochraně dosáhne nejlepšího výsledku a zajistí dlouhodobou prosperitu tohoto úžasného ekosystému.

Autor: Zanty

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne věž původní grafika
Carcassonne věž původní grafika
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas