SAS: Rogue Regiment

xxxxxxxxoo hodnoceno 4x (Seznam vlastníků)

SAS: Rogue Regiment - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 120 min (reálná data)
Herní svět: 2. světová válka
Herní kategorie: kooperativní
Herní mechanismy: neuvedeno
Čeština: není
Vydavatelé: Word Forge Games
Autoři: Robert Butler
Rok vydání: 2024
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Překlad + link pravidla/mise on-line

Ahoj, 

spolu s @Harmasan jsme přeložili i pravidla. Nyní může kdokoliv hrát hru plně v češtině. Nyní jsou soubory ve fázi schvalování administrátory, nicméně můžete si je komplet stáhnout zde:

https://webshare.cz/#/file/dBhGJxYncr/sas-rogue-regiment-pro-tisk-rar

Určitě naleznete nějaké chyby, ale myslím si, že chyby nejsou takového rázu, že by kazily hru. Z tohoto přeloženého materiálu se lze plnohodnotně naučit pravidla a mít to hezky přehledně. Vše je v grafice. Určitě budeme rádi, když přeložený materiál využijete. 

Užijte si hru, stojí za to!

Jeff

14.5.2024 17:03:22 | Upraveno autorem (porovnej)

@Jeff Zkusím zlom textů od @ftip  do originál grafiky. Jestli mi to vůbec půjde :/ Chtěl bych to aspoň vyzkoušet. Zlom textů do #SCOPE U-boot byl fakt děs.

8.1.2025 14:49:48

9.1.2025 00:13:12 | Upraveno autorem (porovnej)

Komplet překlad hotov!

Jeff

17.2.2025 18:34:49

@Jeff  (emotikon palce nahoru) Ruce a hlavu pozlatit! :)

17.2.2025 22:13:51

@Jeff Skvělá práce! Jsem si ta pravidla jen ze zvědavosti projel a ta hra mě tak zaujala, že jsem vzal late pledge Black Boxu s novým rozšířením :) Tak když bude potom potřeba přiložit ruku k dílu, tak pomohu s překlady nového obsahu…

19.2.2025 16:09:29

@duse14 to jsme radi. Ja porad váhám nad tim rozšířením. Vypada skvěle a je i za dobrou cenu, ale ten základ uz toho má taky dost. 

Jeff

19.2.2025 17:03:07

@Jeff Tak kdyby ses rozmyslel, tak napiš a já ti vezmu jeden "Back in Black" k sobě do pledge, ať nemusíš platit poštovné. Jsem koukal, že mě ho to už nezvedne….

19.2.2025 22:00:51

@duse14 no chtěli jsme vzít i s @Harmasan  takze bych to viděl tak ze bychom si pak vydělili poštovné nebo ti něco přihodili. Jeste se rozmyslim. Každopádně my si vezmem tu klasickou krabici rozšíření. Mam k tomu Insert (stažitelný z netu) a mam pocit ze do nej vleze i rozšíření, takze bych to mel stejně v jedné krabici :-)

Jeff

19.2.2025 22:05:21

@duse14 @Jeff Krabice Black Box je opravdu velká a má takový plastový základní insert na karty žetony. V krabici je ještě dost místa (pod víkem asi 15 mm), takže počítám s tím, že se rozšíření Operation Gain vejde. I když teď jsem tam přidal česká pravidla a knihu misí… Ale ty původní brožury v EN půjdou asi do skladovací skříně.

Jinak zásluhy za překlad pravidel a knihy misí do češtiny jdou za @Jeff. Já jsem dělal jen malou drbku, co nestojí za řeč. Tak aby bylo jasno :)

20.2.2025 09:16:46

@Harmasan Píšou, že ten malej black box s expanzema se vejde do velkého bix boxu….

20.2.2025 10:25:29

@duse14  Potvrzeno, takže jsem v klidu. 
Bohužel se mi tam už nevejdou modely 3 Messerschmittů, Stuky, Typhoonu a Lysanderu :D

20.2.2025 10:38:31

Vybíráme z Bazaru

Obsession (EN) + 4 rozšírenia
Obsession (EN) + 4 rozšírenia
Akt. cena: 3500 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas