Root - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Fox in the Box
2Tomatoes Games
Crowd Games
Leder Games
Matagot
MS Edizioni
Portal Games
Quality Beast
YOKA Games
Autoři: Cole Wehrle
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

karty trvalý efekt

karty s trvalým efektem můžu používat každé kolo? A nepočít ají se do 5 karet v ruce? Nejprve se v jednom kole při výrobě karet vyrobí a zasune za desku a až příště další kolo při rozbřesku se použije? A pořád po zbytek hry musím mít například dvě dílny na zajíci a když o jednu přijdu tak karta nelze použít?
12.8.2019 22:32:55

Proc?
Je to proste a jednoduche...jako, neni to v pravidlech vylozene napsane ale selskym rozumem: karty, co maji napsano"odhodte a..." se pouziji jednou, ostatni karty bez podminky je mozne pouzit kdykoliv a ano, kazde kolo (napr. kazdy svuj rozbresk tahnes ty a souper jednu kartu, kazdy zacatek bileho dne muzes vyvolat boj...). Kdyby to melo jine podminky, jako treba podminka dvou liscich mytin nebo omezovani limitu karet v ruce (potom, po vyrobeni 5 karet by se stalo co? Hraci by nezustala ani jedna karta na ruce?), tak by to v pravidlech bylo...

12.8.2019 23:15:44 | Upraveno autorem (porovnej)

Karty trvalý efekt
Takže když vyrobím kartu s trv.efektem na dvou zaječích mítinách a o hřad nebo dílnu další kolo přijdu tak už ji musím odhodit nebo ji mám pořád a až zas hřad nebo dílnu obnovím mohu ji zas používat ? Nebo je jedno jestli další kolo mám 2 mítiny když už karta byla jednou vyrobená?děkuji za smysluplné odpovědi.

21.8.2019 20:03:05

...
Proč pořád někdo vymýšlí pravidla navíc :D Ne, nemusíš nic ovládat. Jakmile kartu vyrobíš, tak tě o ní nic nepřipraví, pokud není jen na jedno použití.
___
redaktor Deskofobie

21.8.2019 20:17:20 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Project: Elite!
Project: Elite!
Akt. cena: 90 €
Končí za: 18 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas