nepřihlášený

přihlásit

registrovat

Jsme přestěhovaní!!!

Sice to trvalo o cca hodinu déle, než jsme očekávali, ale podařilo se nám přestěhovat na nový server.

Protože jsme v průběhu stěhování narazili na pár problémů, je možné, že jsme neodhalili vše. Pokud najdete nějaký problém, prosím napište nám přes kontaktní formulář. Díky...

Zeus

Root

Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Autoři: Cole Wehrle
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Dominance během chaosu

Mám jednu hypotetickou otázku. Orli během vykonávání výnosu upadnou do chaosu a musí z něj odhodit všechny karty. Jednou z nich je i karta dominance, která se dá bokem a kdokoliv si ji může vzít. Chaos pořád spadá do Bílého dne a tak si ji Orel rozhodne sám vzít výměnou za jinou kartu z ruky. A následně dominanci i zahraje. To vše samozřejmě za předpokladu, že má víc jak 10 VP. Jde to, nebo chaos tohle nějak přebíjí/neumožňuje? Díky za odpověď.

8.6.2019 16:11:52

?

A já myslel, že odhazují jen přidělené karty Výnosu. Vyrobené karty a vyložená karta Dominance zůstává.

0 | 17.6.2019 16:17:02

Tak to jo> Tak to jsem blbě pochopil to vlákno a hráli jsme to dobře. Uff - ManlyGuy

No> Kdyz je ve vynosu, tak jiste, neni totiz vykraftena... A v tom pripade jde vedle hraci desky (nebo k jesterkam) - Pepsson

Manly Guy> Tu kartu dominance totiž můžeš zahrát jako výnos a pak ji tedy budeš muset při chaosu zahodit. - chilly

Ano,> kdo rika ze to tak neni? - Pepsson

Dominanci nelze zahrát (aktivovat) jindy než během dne.

Ještě jednou, dole by to mohlo zapadnout.

Česká pravidla trochu matou, ale v angličtině je to jasné

During your Daylight, if you have at
least 10 victory points, you may activate a dominance
card by placing it in your play area. Remove
your score marker from the score track. You
can no longer score victory points.

-------------------------------
Deskoherní inkvizitor

Laureát Brahmíního Vemene 2018

0 | 9.6.2019 15:39:20

Ok> Tak pardon. Prochazel jsem Law, tam to neni. V Pruvodci to je - Pepsson

Jakmile se ptáci dostanou do chaosu

provedou předepsané kroky a tím jim končí den. Nic jiného dělat nemohou.
-------------------------------
Deskoherní inkvizitor

Laureát Brahmíního Vemene 2018

Upraveno autorem (porovnej)

1 | 8.6.2019 17:03:20

Dominanci nelze zahrát (aktivovat) jindy> než během dne.

Česká pravidla trochu matou, ale v angličtině je to jasné

During your Daylight, if you have at
least 10 victory points, you may activate a dominance
card by placing it in your play area. Remove
your score marker from the score track. You
can no longer score victory points. - chilly

Kartu> dominance si vzit nemuzou, ale pokud ji maji uz na ruce, mohou ji zahrat. Sebrani karty je omezeno na bily den, zahrani ne - Pepsson

chaos> ok, díky za odpověď - BlueR