Room 25 - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 6
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: undefined
Vydavatelé: Matagot
Autoři: François Rouzé
Rok vydání: 2012
Sdílej: Facebook

Moje první reality show :-)

Autor: Asinajci | 1 hodina 0 minut | 24.5.2015 | 5

Hra: Room 25

Hráči: Asinajci, worel a 2 neregistrovaní

Jednu takovou květnovou neděli jsme byli u známých na grilování a zahrání nějaké té deskovky :-) Vytáhli na nás Room 25...prý něco jako film "kostka". 
Každý z Vás se stává jednou z postav reality show v budoucnosti XXXX :-D Máte ny výběr nějakou z postav za kterou pak odehráváte celou hru. Máte možnost nakouknutí do jiné místnosti...nebo vkročení do další místnosti, někoho ˇštouchnout" opět do jiné místnosti a nebo celé jedno patro (vertikálně nebo horizontálně) posunout jako v labirintu :-D Já šel v první hře na jistotu a ve 3.kole jsem zahinul na kartě popraviště nebo tak..ostatní hráli dál, ale nestihli během časového limitu zvítězit též. 2. hra byla lepší...šel jsem takticky, zkoumal co je v jaké místnosti předemnou...šel stále na jistotu, to ovšem dělali i moji protiháči....zjistit však, který je ten špatný se hned nevydařilo.... Asi v 5.kole jsem našel místnost 25...a teď to začalo....rychle s místností se dostat se spoluhráči ven....už to skoro bylo a v tu ránu "šťouch" jeden byl najednou mimo...další tah si každý snažil pak pojistit...ale až na jednoho...teda, že to by byl ten darebák?...další tah jsme se většina vrátila do místnosti 25 a před koncem posledního kola opět šťouch....BYLA to ONA...přítelkyně, ta záporná :-D
Velmi doporučuji....do samého závěru napínavé :-) nemá cenu vypisovat pocity, ty jsou opravdu na hranici vysokého adrenalinu :-)

Odehráno v: Brno (Okres: Brno-město)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Queenz
Queenz
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas