RONE - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Bonjour Games
Autoři: Štěpán Štefaník
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Druhá hra

Autor: Doktoros | 1 hodina 0 minut | 26.10.2016 | 2

Hra: RONE

Hráči: Doktoros, drawback

Naše druhá hra tento večer už byla krapet svižnější (už jsme nemuseli sahat do pravidel) a hlavně už jsme se dokázali rychle orientovat v kartách.

Já si nechal Ohina Wasega a drawback si vzal Ruperta Holtze. První pohled do "náhodného" balíčku mi řekl, že se budu muset rychle dostat na třetí level. Protože jsem měla 8 trojkových karet. Mezi nimi dvě Equipózy, což je fenomenální karta! Oproti minulé hře, kdy jsem měl v balíku samo jedničky a dvojky, se mi rozjíždělo pomaleji a Holz měl snadnou cestu k zobání mých karet.

Naštěstí mi zase přišel obránce jako v minulé hře a tím se hra na chvíli stala poziční. Adi jeden jsme neútočili, spíš občas šarvátkovali. Přetahovali jsme se oto, kdo kohou kousne, kdo u poslední ofenzivu rozpoutá. Nakonec se mi povedlo krásné kombo, když jsem Holze vylákal na vyplýtvání své ability a vzápětí vyvolal 1-4(bijec) příšerku, která ho krásně klovla za 5 kartiček, Sice mi na konci kola odešel, ale to nevadilo. Pak mě drawback trochu zdecimoval Airstrikem a jeho následnou recyklací, což už začínalo být nehnuté, ale dvojitá Equipóza, mi vrátila 5 karet do ruky a hned to vypadalo veseleji. Poslední slovo měl ovšem Holz, když svojí abilitou exhaustnul mého jediného obránce a jehi dvě jednotky pak dokonaly dílo zkázy.

Drawbackovi zůstaly na ruce 3 karty. V dalším kole bych ho asi dostal :-) Což jen ukazuje, jak je hra skvěle vyvážená.

Odehráno v: Olomouc (Okres: Olomouc)

Komentáře

Vyvazenost
Jj fakt je to vyvazene. Taky jsme vcera hrali podruhe. Vyhral jsem s jednou kartou v ruce a zadnou v balicku. Skvela karetka

28.10.2016 06:43:54

Olomouc
hralicjste v DoUPěti? Rád bych hru zkusil, než si ji objednám...Jinak díky za report

28.10.2016 08:40:13

Olomouc
Nathanaeli, teď ve čtvrtek to tam chci vzít. Tak se můžeme domluvit a zahrajeme ;)

28.10.2016 12:51:42

Pozdrav ze Zlina
Ahoj, vcera jsem to koupil na Deskohrani v Praze, zarazilo mne, ze jsou tam karty taktik a jednotek ve 2 kopiich, a myslel jsem, ze je to pro kazdeho hrace do zakladniho balicku, ale po konzultaci s Rexhry bylo sdileno, ze je treba vsechny karty dat do jedneho balicku,a z toho se taha tech 24 karet na ruku pro oba hrace. Jinak dnes jsme to vyzkouseli s 8letym synem, a porazil mne tak, ze mu zbyly taky asi 3 zivoty. Prvni dojem vyborny. Kvalita komponentu i grafika je supr. Zdarec

29.10.2016 17:04:17

Vybíráme z Bazaru

Velká kniha strašlivých čar
Velká kniha strašlivých čar
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas