RONE - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Bonjour Games
Autoři: Štěpán Štefaník
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

hrdina Oleg

Nezdá se vám hrdina Oleg moc silný? Když jsem proti němu hrál, tak byl schopen mému hrdinovi ubrat téměř každé kolo jeden život (udělení zranění stojí pouze 2 otočení + když se k tomu přidá útok jiné jednotky která opět Olega znovu obnoví)
8.1.2017 23:51:51

Oleg
No mozna bych taky rekl ze je trosku silnejsi nez ostatni. Zvlast ze pro obnoveni staci aby jednotkam jen ohlasila utok, nemusi jej prezit.

9.1.2017 07:23:35

Oleg
Ahoj,

nejsi jediný komu se zdá Oleg silný a uznávám, že Oleg měl být na 100% minimálně v rozšíření, je to poměrně dost těžký hrdina na to, aby protihráč věděl jak proti němu hrát. Jeho aktivní schopnost je dle mého názoru ta nejhorší ve hře, nedává ti žádnou herní výhodu a naopak ještě napomáhá protivníkovi, aby získal výhodu on, tím že se mu plní hřbitov. Problémem je jeho pasivní schopnost, která může ve hře dost jednoduše triggrovat.

Ze všech odehraných her má prozatím pouze 57% výhry, což není tak velké, nicméně i přesto dojde v dalším rozšíření k jeho přepracování a re-printu tak, aby byl pro random hru mnohem lépe vyvážený pro všechny úrovně hráčů a typy her.

O plánovaném rozšíření se brzy dozvíte.

29.1.2017 12:09:41

Vybíráme z Bazaru

Ghost Stories: Black Secret - nové, ve fólii
Ghost Stories: Black Secret - nové, ve fólii
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas