Rising Sun - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 3 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Eric M. Lang
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Vyvolej

Zdravim jak funguji karty ktere maji v popisu pokazde kdyz vyvolas tak vyhodnot urcity efekt napr cesta ninji kdyz vyvolas zabij nekomu samuraje

Dotaz jak mam chapat vyvolej vztahuje se to na vsechny pripady kdyz se dostane neaka jednotka na plan ? Verbovani ,monstrum pri koupi karty, mandat zrada a bere se to ze za kazdou jednotku co se dostane do hry zabiju 1 samuraje nebo jak dekuji :)
8.5.2018 12:41:19

vyvolani vs umisteni
"Vyvolat" je specificky termin (angl. Summon), ktery neznamena presne totez co "umistit" (Place). Vyvolani je zpusob, kterym se umistuji figurky pri Verbovani nebo koupi karty Monstra. Naopak takova Zrada je pouze umistenim figurek, neni to vyvolani. Tenhle rozdil je zasadni pro umistovani knezi na mapu. Napriklad ty knezi, ktere jsi vyvolal, muzes okamzite umistit do svatyni, naopak knezi, ktere jsi pouze umistil na plan (napriklad zradou), nemuzes vyslat se modlit. Stejne tak nektere karty nejsou aktivovany pouhym umistenim.
Co se tyce Cesty ninji, tak ta znamena, ze pote, co vyvolas vsechny svoje jednotky v prubehu daneho mandatu, muzes nekomu zabit jednoho samuraje. Rozhodne to neznamena, ze pokud nasazujes vic figurek na plan najednou (napriklad behem Verbovani), tak zabijis za kazdou nasazenou figurku. Technicky totiz probehne naverbovani vsech tvych jednotek najednou, ne jedna po druhe.

8.5.2018 13:02:25

...
Vyvolať/summon sa ráta vždy ako celok nezávisle od počtu figúrok, ktoré položíš na mapu - vyvoláš napr. v recruit mandáte 5 bushi/shinto - zabiješ len jedného bushi, kúpiš monštrum a tým ho hneď vyvoláš - zabiješ jedného bushi.

EDIT: predbehol ma kolega :)

8.5.2018 13:06:57 | Upraveno autorem (porovnej)

:)

Oboum moc dekuji :)

8.5.2018 13:45:22

Vybíráme z Bazaru

Marvel united rosireni spiderman,strazci galaxie o
Marvel united rosireni spiderman,strazci galaxie o
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas