Rising Sun - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 3 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: neuvedeno
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Eric M. Lang
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

V 6 hracich


Hral uz nekdo tuto hru v sesti hracich? Zajimalo by me jaka je hratelnost a jestli ma cenu kupovat kvuli tomu rozsireni pro sesteho hrace. Zda hra netrpi stejne jako hra Scythe ve ktere je ve vetsim poctu hracu nez pet malo mista na mape.
20.11.2018 08:19:32

6 hráčů
Za mě už není rozdíl, jestli hraješ v 5 nebo 6. Trvá to stejně dlouho. Mám KS edici bez Dynasty Invasion a vše je v pohodě přehledné. Jak to bude v normální verzi s žetonky, těžko říct.
V 6 jsou hodně důležitá spojenectví, protože někteří hráči se pokaždé dostanou na tah jen jednou. Takže je dost nutné se snažit spojit s hráčí, co jsou první ve vybírání mandátů. Je fakt, že poslední dva na sebe vždycky zbudou.

20.11.2018 08:43:37

.
V 6 lidech jsem to hral parkrat a uz docela davno.
Mapa je hodne plna, az bych rekl lehce neprehledna pro fazi valky (tematicky vzato, valka je neprehledna :D). S tim souvisi asi nejvetsi slabina, kterou je downtime straveny pri skryte drazbe, protoze slozitost sledovani, kde se bude bojovat dal, kdo tam bude, a kolik teda dat penez a kolik dostanu, roste s poctem hracu. Kdyz nekdo trpi AP syndromem, tak se to cekani muze neprijemne natahnout.

Spojovat se nutne s prvnim je podle me blbost. Jelikoz se dostanu na vybirani mandatu jen jednou (nejsem-li zacinajici hrac), snazim se primarne vybrat spojenectvi s tim, o nemz predpokladam, ze si vybere mandat vhodny i pro me. Pri spojenectvi s prvnim hracem je stejne velka sance, ze on si jako posledni mandat zvoli Zradu, takze z toho budu mit kulovi.

20.11.2018 12:55:56

...
Pro mě je šest úplně ideální, protože pak máš 3 aliance po dvou a nikdo se necítí vynechaný. Ale jestli je to plus nebo minus záleží hlavně na tom, jací lidé to hrají. To, že je mapa plná a všude se něco děje mi taky přijde pozitivní. Časově nám to vychází na cc 3 hodiny. Je to trochu déle než bych od hry takové složitosti čekal, ale na druhou stranu se u toho během té doby nenudím.

3.12.2018 16:52:23

Vybíráme z Bazaru

Česko pro pamětníky
Česko pro pamětníky
Akt. cena: 290 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas