Revolver - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
White Goblin Games
Autoři: Mark Chaplin
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Revolver

Autor: Kent | 0 hodin 25 minut | 3.5.2012 | 2

Hra: Revolver

Hráči: Kent, Miki

Opět jsme svedli s dcerkou napínavý souboj. Já hrál opět za Coltyho bandu (už je to takové pravidlo) a tak jsem se bránil "zuby nechty". Jak už tomu ale bývá, na prvním stanovišti padli Břitva, Kocábka, Salomon i Čuňas.

Na druhém bojišti jsem se snažil ubránit alespoň jednoho z mých mužů a tak to odnesl jen Sir Marmaduke. Výrazně mi k tomu pomohly Sedlové brašny pomocí níchž jsem si přetáhnul z prvního stanoviště Kulomet. Na třetím stanovišti jsem jako první musel obětovat moje oblíbené Koťátko Mackenzieovou a tak bylo jasné, že bude bojovat v Rattlesnake o dvě kola více. Miki vytáhla ale své trumfy.

Nejdříve jsem se musel zbavit dvou karet, abych nepřišel o dva muže a po té mi stejně další kartou bez milosti dva skolila. A tak jsem přišel o Poupě i Harryho a další dvě karty. Na ruce jsem měl už jen jednu doboru kartu, kterou jsem si držel. (byli to bleskové reflexy, které jsem chtěl použít později). Mezi tím jsem ještě 2x zahrál karty, pomocí níchž jsem odstranil po dvou žetonech z Mexické hranice, a když padl Manolito, byla polovina hranice pryč.

V dalších kolech mi Miki sejmula jak Nožku, tak i její obávaného parťáka Bruna. I když jsem zahrál kartu Sbalte se a mizíme, stejně mi to nepomohlo, protože Miki držela na ruce kartu opačnou. Do vlaku jsem nastoupil se čtyřmi muži a dvěma klobouky a to už jsem tušil, že pokud Miki nedolízne dobré karty (v ruce měla jen dvě), podaří se mi zvítězit i když tostálo život Missy.

To se také stalo a nakonec jsem si mohl dovolit obětovat dva muže (pomocí karty) abych odstranil všechny Nedovi muže a tak jsem obětoval Kožku (klbouk měl už pryč) a Mámu. Takže jediní dva, kteří tuto krvavou přestřelku přežili byli Corteza Havlan.

Ned se prostě snažil, ale nešli mu karty atak tentokrát bandité zvítězili. :-)

Odehráno v: Hodonín (Okres: Hodonín)

Komentáře

Sedlové brašny
Připomínka ke hře. Nemohu použít sedlové brašny k přesunu kulometu na ruku :)

16.9.2016 13:05:58

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven CZ
Gloomhaven CZ
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas