Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90 min |
Herní svět: | Novověk |
Herní kategorie: | ekonomická |
Čeština: | undefined |
Vydavatelé: | Alea Awaken Realms Ravensburger |
Autoři: | neuvedeno |
Rok vydání: | 2025 |
Sdílej: |
Group sleva u AR
Ahojte,
mám z minule registraci u AR - Castle of Burgundy, ( kde jsme měli group +70 kopií)
Aktuálně budu dělat group i na Puerto Rico, ale pouze +-30 kopií. tzn.že sleva na pledge 10% + sleva na poštu cca 50%. ( nechci se dostat na čísla jako minule, kdy jsme měli přes 70 krabic, bylo to už hodně náročné, časově, prostorově )
Poté si to rozešleme po PPL parcelech, zásilkovnách ( aktuálně 80 Kč), minigroupy ve městech možné.
Jazykově je možná pouze ENG verze. ( textu tam ale moc není).
Prosím, kdo se chce zúčastnit pošlete mi zprávu s údaji: ( jméno, email, mobilní telefon, město doručení, a o jakou verzi máš zájem:
Standard / Special / Special sundrop / Merchant / Merchant sundrop / Landscape / Landscape sundrop / Grande / Grande sundrop
Příplatek za sundrop je:
Special / Merchant +34 USD
Landscape / Grande +79 USD
Add-ons - prosím zkuste se vyvarovat add-onů, minule na ně neposkytovali slevu, a celkem dost rostla cena dopravy. ( jakože nepoměr ve srovnání se standardními pledgi)
Rezervace bude závazná, platba bude až v pledge manageru. ( počítám za půl roku,či později).
Mějte se.
T.
rychlé info - již nás je 10. Věřím, že nebude problém se dostat na 30, abychom splnili group kritéria. Pokud se chcete přidat pište mi zprávu, dle infa výše.
Jen otázka - uznají group pledge opravdu jako mix různých úrovní pledge ? (Special / Merchant / Landscape / Grande).
“Prosím, kdo se chce zúčastnit pošlete mi zprávu s údaji: ( jméno, email, mobilní telefon, město doručení, a o jakou verzi máš zájem (Special / Merchant / Landscape / Grande)”
Zřejmě má ověřeno ;-)
U CoB nebyl problém s kombinací různých pledge. Stačí si přečíst příslušné vlákno.
@MikeDundee O tom nepochybuji, jen jsem zdůraznil větu, nad kterou je po přečtení potřeba se zamyslet ;-)
OK chápu, na tomto diskusním fóru se člověk nesmí normálně zeptat. (edit: vycházel jsem ze zkušeností se sháněním X dalších lidí pro group pledge stejného typu pro Nemesis, Tainted Grail, Lords of Hellas… CoB jsem se neúčastnil.)
Ahoj, da se vzit i pledge se Sundropem?
update:
už je nás 18.
Sundrop - díky za připomenutí. Doplnil jsem do originálního příspěvku tuto možnost. Sundrop samozřejmě lze.
( koment, trošku to zkomplikovali, protože u CoB to bylo prostě automaticky, a bylo to ok).
Group pledge diskuze - nepamatuji si že by AR někdy měli “takový standard KS group” jakože např. 6 ks stejná kopie. Nicméně tohle je standard group / retail.
Jinak oni ještě nemají potvrzené finální kritéria. U CoB bylo minumum +60 ks, u všech kampaní po bylo +30 ks ( tady zatím nepotvrdili, jen doufám, že s jídlem neroste chuť, a neposunou to zase nad +60 ks, to by byl celkem očistec). kombinace nebylo ani téma.
Ještě upozorním na addony, - na ty myslím nebyla sleva ( byly to např. acrylic tiles u COB ) a hlavně dost nepoměrem zvyšovali dopravu ( ve srovnání se standardními pledgi)
Kolik je příplatek za sundrop?
uvidíš to v Gamefound po rozkliknutí pledge - před potvrzením máš možnost volit z rolet
Special / Merchant +34 USD
Landscape / Grande +79 USD
tak je nás 20, věřím že se do konce kampaně dostaneme na 30.
( abychom splnili kritéria).
je nás 22. Do konce kampaně potřebujeme ještě pár lidí, a pak už budem skoro na 30 ( on se vždycky ještě někdo objeví).
Jinak samozřejmě chápu, že tento týden mají všichni úplně jiné starosti. Snad to všichni přečkají ve zdraví a bez zničených domů, ať pak můžou zase řešit takové hlouposti, jako jsou deskovky.. :)
Tak nejak porad vaham, ptal jsem se, zda udelaji nejakou opravu druheho rozsireni - budovy klenotnictvi, ktere dava 1 dublon za kazdeho slechtice. Napsali, ze mam pockat na update a v updatu prd - pouze upravi pouze naklady skoly a tovarny. Tak nevim, asi to pasnu. COB byl super, ale tady mam pochybnosti.
Daaaamn, proč jsem tohle vlákno nenašel asi o 3 hodiny dřív. Zrovna jsem dneska backnul
@burák tak to zruš a přidej se :) Dokud neskončí kampaň tak to není závazné.
Původně jsem nad tím uvažoval, líbí se mi stylizace a chtěl jsem nějaký worker placement co by bavil třeba i manželku co moc hry nehraje (ale nejsem si zde jistý obtížností, když bychom to hráli vyloženě pro zábavu a ne na perfektní optimalizaci tahů).
Ale trochu mě zarazilo hodnocení na BGG.. Je to fakt jen kvůli těm AI haterům nebo i herně je tam něco špatně?
Ta hra je léty ověřená. O hru jako takovou bych se nebal…
Na zacatku pouzili AI obrazky ale me to osobne nijak netankuje. AW maji ilustrace vzdy na vysoke urovni a jestli si nekde sem tam pomohli AI, byt v zacatku a pak to predelali nebo se inspirovali me nechava chladnym :) Po tom, co FFG prestalo dělat hry jsem presel k AW.
No a kdyz se podivam na BGG:
https://boardgamegeek.com/boardgame/415843/puerto-rico-1897-special-edition/ratings?rating=1
Rating 1 hodnoceni nejsou ocividne moc validni a tento backslash je docela bezny. Review bombing ted celkem jede a to vsude.
Hra je naprosto parádní. Léty ověřená. Na BGG nebrat ohled.:-)
Koukám, pokud je ta původní hra toto Puerto Rico | Board Game | BoardGameGeek , tak nové hodnocení je opravdu jen kvůli AI (mi by nevadilo ani kdyby tam byl, hlavně když to bude dobře vypadat, neřeším kdo to dělal, ač chápu že s tím umělci můžou mít problém)
Ještě popřemýšlím a dám vědět.
Jen tedy dotaz - jak je to s obtížností pokud jste hráli například Arnak, je to trochu srovnatelné? Ten manželku baví, ale moc těžké hry zase hrávat nechce.
jj .. přeci ta hra nemůže mít ještě žádné hodnocení.
Takže je jasné, že ti lidi jsou zaujatí - no comment.
Jinak už mi chybí nutně jen 2 lidi. ( optimálně 4-5 , abychom měli nějakou rezervu).
Takže úplně v pohodě.
Pujde k tomu v PM pripadne prihodit neco dalsiho? (pokud to AR budou nabizet)
Minule nebylo nic v nabídce. A asi bych to ani nechtěl- na addony nebyla sleva, prodražovaly shipping ( nepoměrně ).
Takže na to nedokážu ani odpovědět, PM bude za dlouho
Do kdy to potřebuješ dát vědět? Díky
Ideálně do konce kampaně. Lze i po, ale není to ideální. Dejme tomu 2, 3 týdny. Můžeš si klidně vybrat základní pledge a změni do platby - tedy PM.
Limit 30 splníme, chtěl bych být okolo 35 lidí. ( ať máme rezervu).
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Akt. cena: 4440
Končí za: 9 hodin
KDM Ultimate Showdown Board
Akt. cena: 179 €
Končí za: 1 den