Project L - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: logická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Adam Španěl
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Odměna, když chybí konkrétní dílek

Ahoj, už ve dvou se nám při 1. hře stalo, že takřka došly zelené dílky 2. úrovně (zbyl jediný). Ve více lidech k tomu může dojít nejspíš mnohem pravděpodobněji. Co by se stalo, kdybych měl dostat odměnu a dílek chyběl? V pravidlech je akorát to, že kdybych si chtěl měnit dílek za vyšší a ta úroveň dílky už neměla, smím si vzít o 2 úrovně vyšší. Ale ne, jak tomu je v tomto případě.

Odměna se nedostane? Nebo si člověk vezme stejné úrovně, či pokud není, tak dokonce úrovně vyšší?

U KS verze se to stát nemůže, má 15 dílků každého tvaru, ale v retailu jich je právě jen 10 (a zelených je na odměny třeba 9 kusů + 4 je do startu partie v plném počtu, takže to nevychází a můžou tedy chybět…).

Díky.

- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.

26.7.2021 18:01:23 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj

postupoval by som rovnako - nedostupný dielik → zoberiem si o úroveň vyšší. 

je to inak popísané v revidovaných pravidlách 2.0 https://docs.google.com/document/d/168oMqv0q-jyptp0Y_42BgECScXZwe9nMxr5G67pe3aM/edit

 

Whenever you should be able to take a piece and that specific piece is not in the supply, you may take another piece of the same level according to your choice. When there are no pieces of the same level available, you take a piece (your choice) that is one level higher.

This applies to upgrading pieces, getting pieces as rewards for completing puzzles, and also for taking new level-1 pieces.

26.7.2021 18:32:14

Super, díky! Trochu mrzí, že to nedali už do českého vydání, když právě teď vyšlo. Tohle se rozhodně může stát, kor při více hráčích, tak je dobrý to vědět. Já evidentně špatně googlil.

- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.

26.7.2021 18:38:09

Vybíráme z Bazaru

Hostina pro Odina - německy, jednou hrané
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas