Project L - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: logická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Adam Španěl
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Vo dvojici + rehratelnosť

Aka je hra vo dvojici? Ake mate pocity z hrania? Aka je rehratelnosť tejto hry? Neomrzí hra po par zahraniach?
24.11.2019 15:01:33 | Upraveno autorem (porovnej)

KS
To by mě taky zajímalo,ale hra ještě nedorazila.Byla v Brně na Deskohraní?

24.11.2019 18:35:47

Brnohraní
ano na Brnohraní byla, ale nedostal jsem se k ní... :-( nějak mi to nevyšlo...
______________________
hráč a drobný sběratel
hlavní tvůrce Facebookové stránky POD VÍKEM

24.11.2019 21:56:19

Project L v Brně

Doporučuju sledovat deskoherní akce v Brně - na obou (v Black Oilu minulý víkend a v Lužánkách tento víkend) teď borci z Boarcubatoru v sobotu byli i s Lkem. Předpokládám, že na další akci se taktéž ukážou. Ale co jsem zatím koukal, tak další se rýsuje až víkend 24.-26.1.2020 na Zelňáku (Tržnice).

25.11.2019 00:18:27

Znovuhratelnost
Vzhledem k tomu, že jsem dělal demo celý Essen (a se hrou nijak jinak nejsem spojen a nemám na ní žádný zájem), tak mohu potvrdit, že se znovuhratelností není problém. Mnohokrát jsem hrál i ve dvou a té hře nic neschází. Svým způsobem je to trochu solitérní, kdy hlavní interakcí je rozebírání puzzlů, které by se mohly hodit soupeřům, plus ještě kontrolování spuštění konce hry.

Je to engine building a hru hodně proměňuje namíchání dílků (plus jak si je budete rozebírat). Pokaždé tak nechybí pocit, že nějakou svou strategii musíš promýšlet znovu podle dílků, které máš. Nejde to hrát úplně mechanicky a bez zapojené představivosti.
---
Autor hry Velryby ničí svět

25.11.2019 07:50:30

Ve dvou a znovuhratelnost
Já jsem to s Adamem párkrát testoval jako prototyp a rád si to kdykoliv zahraju. Znovuhratelnosti se nebojím, nevidím tam problém. A ve dvou je to v klidu, jak psal Beddik, je to trochu solitér a je to hlavně takový puzzle solving engine building (to zní strašně ;)), takže v míň protihráčích není problém.
Já osobně mám předobjednáno, doufám, že se klukům podaří všechny problémy vyřešit (je mi jich fakt líto) a že to tu brzy bude.
Jinak ano, na leden jsou určitě pozvaní, jen akce bude 24.-25., v neděli je Tržnice zavřená...;)

CEO REXhry a PlanetaHer.cz

25.11.2019 08:37:27

Tak jsme dostali tuto hru (základní verzi) s přítelkyní k vánocům a hra se nám moc líbí. Hrajeme ji zatím jen ve dvou a stále nás baví ji hrát i opakovaně (běžně v jednom dni ji hrajeme klidně 4-5 krát). Po přečtení revidovaných pravidel, zkusíme i jeden krok, který jsme nehráli (výměna všech 4 kartiček z balíku za jiné). Zjistili jsme, že občas kdo začíná a jsou vyloženy “vhodné” kartičky, tak má výhodu, že je může soupeři sebrat před nosem. Ten pak s počátečními dílky má problém s těžšími kartičkami dosáhnout rychle přírůstků dílků. Ale hra se nám moc líbí. Zkusím ještě solo hru, která, co jsem koukal na videa je o dost těžší.

10.1.2023 10:47:35

Vybíráme z Bazaru

Evoluce: Nový svět - pouze rozbaleno
Evoluce: Nový svět - pouze rozbaleno
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas