Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | kooperativní, legacy hra |
Herní mechanismy: | point-to-point movementNa herním plánu se pohybují figurky po bodové síti. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Matt Leacock Rob Daviau |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 3 obchody (cca 1699–2349 CZK) |
Sdílej: |
Znovuhratelnost
Legacy hra
Jedná se o Legacy hru, čili v ní hraješ kampaň, která je omezena na určitý počet misí (měsíců) během kterých děláš trvalé změny na komponentech. Myslím, že hra teda moc nepočítá s tím, že bys jí po dohrání kamapaně hrál znovu. Rozhodně nemůžeš pak hrát znovu jako kampaň. I tak to stojí za to.
Několikrát jsem si ale na legacy herní desce zahrál i normální Pandemic a jen jsem ignoroval změny na součástkách. Takže nějaký využití se najde.
ad znovuhratelnost
Už jsem to tu psal někde v jiném vláknu, takže se budu opakovat, ale základní pandemic po dohrání Legacy hrát můžeš. Jen si musíš dát pozor abys v průběhu kampaně nic netrhal (občas máš roztrhat kartu města nebo postavy... tak je dej jen stranou pro účely kampaně a pak si je vrať po dohrání kampaně mezi normální karty), jinak vše ostatní můžeš dělat, pak jen ignoruješ ty změny. A jak píše Makis níže, můžeš ten otevřený obsah využít i jako rozšíření pokud chceš. Za ty prachy, tedy dostaneš jak základ, tak legacy kampaň a plus ještě volitelné rozšíření.
Jdu do ni
Ok super Díky za typy půjdu do ní doufám že to bude dobrá hra když je druhá na board geek game
..
Ještě dodám, že v základním pandemicu jsou cca o 2 spoje mezi městy méně. Tedy pokud to budeš chtít mít stejné, tak si je musíš škrtnout.
Kampaň lze hrát znova s novou krabicí (zkoušel jsem, pár let mezi kampaněmi), ale není to úplně ono. Když jsem věděl něco z budoucna, co by ovlivnilo současné rozhodnutí v něčem, tak jsem to rozhodnutí nechal zcela na spoluhráčích. Objevování nového/neznámého/wow efekty při druhém hraní už nejsou. :)
Postavy
Nie su v legacy verzii aj ine postavy ako v klasickej verzii?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mars: Teraformace - Rover
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 1 den