Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | kooperativní, legacy hra |
Herní mechanismy: | point-to-point movementNa herním plánu se pohybují figurky po bodové síti. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Matt Leacock Rob Daviau |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 3 obchody (cca 1699–2349 CZK) |
Sdílej: |
Pandemic
přemýšlíme o této hře že ji zakoupíme a vyzkoušíme, jsme v hraní her docela nováčci ale po vyzkoušení kooperace v deskových hrách, máme tuto herní kategorii velmi oblíbenou .Proto mám jednu otázku, je to výhoda a nebo nevýhoda že jsme nikdy nehráli základní Pandemic a chceme koupit tuto hru,myslím i náročnost.Děkuji PavelVýhoda - nevýhoda
Tak, je to mierna nevýhoda, pretože človek nemá ten cit pre to, čo je dôležité a čo menej dôležité. Ale zase nie je to veľká nevýhoda a hra sama na začiatku pravidiel hovorí, že je možnosť hru zahrať podľa základných pravidiel niekoľkokrát, kým vychytáte základné mechanizmy.
Stačí, aby ste vynechali nejaké pravidlo, ktoré hru upravuje a môžete hru zahrať ako normálnu. Teraz z hlavy neviem, či poviem všetko, ale stačí, aby ste nehrali kartu, ktorá vám povie, že sa má hrať myslím, že pri druhej karte epidémie (počas prvej misie) a aby ste v prípade pandémie nelepili zvýšenie paniky v meste. Ak tieto dve veci robiť nebudete, tak hru zahráte normálne ako akýkoľvek iný základ.
Pandemic legacy
ještě mám jednu otázku pro ty zkušené v této hře, jak doporučujete hrát nejlépe postupnost ? Budu mít Pandemic legacy a Pandemic: Nové hrozby .Hrát prvně základní Pandemic potom z rozšířením a nakonec si vychutnat kampaň Pandemic legacy? Nebo základní Pandemic potom kampaň s legacy a rozšíření nové hrozby hrávat nakonec?
Děkuji Pavel.
Kup rovnou Legacy
V pravidlech máš návod jak si zahrát klasický Pandemic bez Legacy efektů. Je tam doporučeno 2-3 hry si zahrát klasicky a pak se rovnou vrhnout na Legacy. Po dohrání cele kampaně ti klasicky Pandemic po pár úpravách zbude, takže ušetříš peníze.
Pavel
Co znamená "budu mít"? Samotné nové hrozby hrát nelze a ani nejsou určeny ke kombinaci s Legacy. Ale jestli to máš k dispozici všechno, máš luxusní možnost volby a prokládání. Můžeš zkusit dvě tři partie obyčejného základu, pak třeba začít sérii Legacy, a když ti nedorazí celá parta, můžeš si dát základ s novými hrozbami. Vše dle chuti. Příjemnou zábavu!
Karel
To znamená že mám objednáno ,Pandemic legacy a Pandemic :Nové hrozby.Moc Vám děkuji za příspěvky .Nevěděl jsem jak to hraní mám dobře skloubit,protože tu hru vůbec neznám . Podle příspěvků byl největší ohlas na kampaň v Pandemic legacy a proto jsem to chtěl nechat na konec a prvně hrát např. 10 her základu s rozšířením .Pavel
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Middle-earth Quest
Akt. cena: 2100 Kč
Končí za: 8 dnů