Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | kooperativní, legacy hra |
Herní mechanismy: | point-to-point movementNa herním plánu se pohybují figurky po bodové síti. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Matt Leacock Rob Daviau |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 3 obchody (cca 1699–2349 CZK) |
Sdílej: |
Nákup CZ hry v ČR?
nemáte náhodou tip, kde by ještě bylo možná Rok 1 pořídit? Všude je vyprodaná a dotisk nebude, protože mindoku vypršela licence.Sk
Tak v Ihrysku ještě je.
Právě jsem zadal aukci
https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/134027/
nový tisk
Znamená to, že už nové výtisky v češtině nebudou?
Rathma
To určitě ne,ani první tisk nebyl zrovna hit podruhé už se do toho nikdo nevrhne.
hra s neangličninářem
Anglicky umím i překládat, ale třeba hráč s kým bych to hrál tak neumí. Dala by se i tak dobře hrát tato hra v angličtině a měl z toho hráč co neumí anglicky dobrý pocit nebo by ho to moc omezovalo?
Rathma
Záleží, zda jsi hrál původní Pandemic. Kvůli pravidlům (ty jsou jednoduchá tak či onak, ale samozřejmě pro leckoho to je lehčí se to naučit z CZ). Ta hra samotná je jinak dost podobná, jen má nějaké prvky navíc + karty událostí. Tam ale toho textu moc není, jsme teda zatím v březnu, nevím co dál, ale zatim by to šlo dát úplně v pohodě i v angličtině. Na kartě postavy je jen pár řádků, pak případně nálepky s efekty/vylepšeními. S průměrnou znalostí bys to měl dát. A tím, že to je kooperačka, tak vše důležité parťákovi řekneš a užije si to - myslím - i on. :)
- - -
Deskové, počítačové i mobilní hry, baví mě všechny.
Rathma
Mám odehranou celou hru a pokud vím, tak tam všechny informace byly veřejné, takže není problém, abys spoluhráči překládal. Nejvíce to bude potřeba mezi jednotlivými měsíci, kdy se čtou části příběhu a cíle či získávají odměny, jinak v průběhu hry jako takové to téměř potřeba není.
Ihrysko.sk
Jak už tu někdo psal - ihrysko.sk ;-) Mají červenou i modrou krabici, zrovna dnes mi od nich přišla červená, úplně bez problémů, v pondělí jsem objednala a dnes mám doma :-)
albi
tak jsme jeste zvladli ulovit posledni modrou verzi na eshopu albi, kterou vyhrabali nekde ve skladu v Praze, ale ted uz prej zadny skladem nemaji a nove nebudou
krasne tematicky, po jednom roce, hra dohrana - v podstate prvni legacy zazitek a byla to pecka, neuveritelny zvraty ktery nikdo necekal, menici se hratelnost skvela, snad jen zaverecne bodovani nas zklamalo, ale zazitek nepokazilo.
Skoda ze neprelozili zadny dalsi legacy pandemic hry a patrne se na to ani nechystaji.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Monopoly cestovní
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 7 dnů