Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Antoine Bauza Bruno Cathala |
Rok vydání: | 2024 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 689–719 CZK) |
Sdílej: |
Překlad
Bacha na česká pravidla, Blackfire opět potvrdil, že překlady moc neumí. Hra samotná je naštěstí jazykově nezávislá.
@snip Bylo by lepší sem vypsat konkrétní chyby, které jsi v CZ pravidlech objevil. Já to tak udělal v případně mnoha (nejen jejich) her a přijde mi to více přínosné, protože 1) pomůže to i ostatním hráčům, 2) bude to samo o sobě více vypovídající, když ty příklady uvedeš, a nebudeš pro někoho jen za hejtra. Tak to ideálně, prosím, doplň. Sám jsem něco slyšel v jednom videu, ale proč to tu nemít jasně vypsaný. Díky.
Vyložte kartu, kterou máte před sebou - správně má být pouze Vyložte kartu před sebe
Str. 7
V poznámce: Takže je možné, aby oba hráči pevnostmi obsadili stejný region. V každém regionu může být jen jedna pevnost, správně má být: Takže je možné, aby oba hráči byli přítomni ve stejném regionu. (rozumí se tedy, že jeden tam má pevnost a druhý jednotky, jelikož pevnost nevyvolává konflikt)
Nemyslím si, že je to nějaká hrůza, ta první chyba víceméně nedává smysl, takže to člověku hned dojde a ta druhá se dá lehko odvodit, resp. během hraní to docvakne během chvilky. Ale je to zbytečné, ve slovenských pravidlech je to správně.
Žeton rasy Hoboti, ceský překlad je zavádějící:
“Když zahrajete kartu se symbolem sady, vezměte si ze zásoby 3 mince”
Anglická pravidla mluví jasněji: když vyložíte kartu díky symbolu sady dostanete 3 mince.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dragonbond Lords of Vaala Kickstarter
Akt. cena: 2690 Kč
Končí za: 6 dnů