Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2 - 2 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 60 min |
Herní svět: | Středověk |
Herní kategorie: | desková hra, karetní hra, intriky |
Čeština: | vydání ohlášeno |
Vydavatelé: | REXhry Maldito Games Super Meeple Wyrmgold GmbH |
Autoři: | Kåre Storgaard Kasper Kjær Christiansen |
Rok vydání: | 2022 |
Sdílej: |
Dojmy
Ahoj, nějaké bližší postřehy ze hry by byly? Lze s něčím srovnávat? Docela se mi líbí ta manipulace s postavami (těch 9 vyložených) a jejich akcemi. Není nějaká šuškanda o CZ lokalizaci? Nerad bych kupovala něco, co zase vyjde v plné lokalizaci. Ta hra mě fakt zaujala, popravdě na první dobrou jsem vystartoval na design a až pak řešil nějakou mechaniku hry.
Co jsem koukal na FAQ, tak mají nasekaných dost chyb přímo na kartách a na ikonografii. Což mě tedy docela děsí a žádá si to o naskenování a případnou vlastní lokalizaci.
5.11.2022 17:29:43 | Upraveno autorem (porovnej)
Myslím, že to bude jako srovnávat jabka a hrušky. Zatím to vypadá, že pořídím obojí.
21.2.2023 12:07:21
Taky jsem to zahlédl. Jakože dobrá zpráva, pro mě štěstí, že jsem se nedostal k vkládání textu do grafiky. Dnes už se moc nevyplatí něco překládat. Prvně hozené vidle do Wonderlands War, teď Pagan. Ale tak hlavně, že se to dostane na stůl v profi kvalitě, jen to bude chtít počkat o něco déle, což je na celé věci asi to nejhorší.
1.1.2023 07:46:56 | Upraveno autorem (porovnej)
fb. RexHry 31.12.: “…Česky vydáme dvojkovku Pagan: Fate of Roanoke … se všemi doposud vyšlými rozšířeními!…”
Stasny novy rok :-)
31.12.2022 17:40:33
Mám objednáno, s překladem pravidel jsem tak v 50%. Byl by pak někdo ochotný to projít? Abych tam neměl nějaké pravidlové neshody.
29.11.2022 21:55:38
Ahoj,
Můžu jednoznačně doporučit, je to rychlé a pravidlově snadné. Je to tématické, opravdu tam cítíš to napětí, ať jako čarodějnice nebo witch hunter, kdo z vás to stihne dřív. Můžete krásně jako čarodějnice navést huntera na špatnou stopu, aby si vystřílel důkazy nebo naopak zkusit rushnout vykouzlení rituálu. Hra má velkou variabilitu, obzvlášť s KS rozšířením, kde je spoustu nových karet podezřelých. Všechny získané karty jsou poměrně silné, takže dají hře velký twist. Za nás opravdu skvělé
5.11.2022 22:51:27
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Motor City (2022) AJ
Akt. cena: 999 Kč
Končí za: 20 hodin