Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–3 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Období kolonizace |
Herní kategorie: | strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box & REXhry Greater Than Games, LLC |
Autoři: | R. Eric Reuss |
Rok vydání: | 2022 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 999–1050 CZK) |
Sdílej: |
Překlad
Neplánuje někdo udělat Překlad duchů a jejich karet ?
Předpokládám že fox-rex to dělat asi nebudou.
Já stále čekám, že se to česky vydá. Teď měli dost práce se 3 rozšířeními a sami neví, jak se budou proti základu prodávat. A to bylo na KS ještě jedno další. Tady jde především jen o My Little Spirit Island, který většina bude chtít kvůli duchům, ale třeba přivede ke hře i nové hráče. Nebál bych se že si hru za 1-2 roky ohraju a do té doby bude minimálně info :-)
Dneska oznámeno, že to vyjde česky, opět v kooperaci Rexů a Foxů.
Díky!
@Deimos1993 Někdo se ptal i na Oživlou přírodu, já tagnul Anekena z Rexů a David z Foxů, ale ani jeden na to neodpověděl. Tak těžko říci.
@Deimos1993 ony jsou tam dva sešity: Pravidla a Rychlý průvodce hrou.
Ty Pravidla jsou téměř identická jako Pravidla k #Duchové ostrova (která ke stažení jsou), jen tam jsou jiné obrázky některých komponent (a jiné ilustrační obrázky) a nejsou tam pravidla k hraní za mocnosti a scénáře.
Jediné pravidlo, které je imho jiné, je odlišné vyhodnocování symbolu vlaječky na kartičkách kolonizátorů. Tady je možnost používat tu vlaječku pro ztížení, že si tam šoupneš osadu navíc.
Čili pokud chceš zkoumat rozdíly, je to podle mě jen to, co jsem napsala. Pokud se chceš kouknout jak se to hraje, tak můžeš kouknout na Pravidla nebo videa k Duchům, rozdíl je (krom absence mocností a scénářů) v podstatě jen v tom, že tady je vše natištěný na jedný desce a místo plastových komponent jsou jen papírové žetony.
Ten sešit Rychlý průvodce hrou je na 10 stranách takový hodně podrobně popsaný setup a průběh prvního kola s hodně obrázky a příklady. Je to udělané tak, že tohle bych se nebála darovat ani nehráči (průmerně inteligentnímu).
Ale opakuju, ty Pravidla jsou ale v podstatě stejná jako mají Duchové - nemyslím jen podstatou, ale opravdu z velké části jde i o doslovně tentýž text a jeho posloupnost.
@zacinajici bezva díky za info!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mars: Teraformace - Season 2021 promo pack
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 2 dny