Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Karty infekce - skener

Ahoj, během dobírání hracích karet (a tedy i pár karet infekce bohužel) jsem si v ruce všimla, že text na kartách infekce docela normálně přečtu. Respektive náhodný shluk písmen ani ne, ale pokud je tam slovo parazit, nemusím se na kartu ani nijak soustředit a to slovo tam vidím. Ověřila jsem si to skenerem a opravdu. Skener je mi teď docela nanic a zásadně mi to mění požitek ze hry. Snažím se na ty karty infekce tolik nekoukat, ale někdy to holt nevědomky zahlídnu. 

Je to normální, že jsou písmena na kartě přečíst i bez skeneru, nebo mám nějaký divný výtisk?

2.1.2022 08:47:38

ahoj, mám před sebou zrovna karty infekcí, ale i když se pár sekund koukám na pole se změtí červených čar a teček, tak dané slovo nevidím. vidím pouze náznaky písmen (znaků) modré barvy :) 

myslím, že mám dobrý zrak, ale nevím, jak dlouho bych se na kartu musel dívat, abych text přečetl… a jestli vůbec 

4.1.2022 17:15:18

Já mám origiální anglickou verzi - pokud chci a trochu se snažím, tak jsem schopný kartu infekce rozluštit, ale nikdy se mi nestalo, že bych to byl letmým pohledem schopen přečíst. Navíc je tam pět řádků a to bych v tom musel opravdu hledat. Se zrakem na tom taky nejsem nijak špatně.

---------------------------------------------------
správce katalogu her, vydavatelů a autorů

4.1.2022 17:25:09

Ahoj, hru jsem koupil teď před Vánocemi a mám bohužel podobný problém. Písmena prostě vystupují víc, než bych čekal. Trochu se to zlepšilo, když jsem karty obalil, nicméně při přiblížení je text stále čitelný.

5.1.2022 12:09:07

Při přiblížení je text stále čitelný. Nechápu, já to taky přečtu, ale dostanu kartu infekce, bum hodím j ido ruky a vůbec na ni nekoukám\nepřibližuji\neluštím její text a nikdy problém nebyl. Jako jestli to je tak, že na to koutkem oka mrkneš a přečteš to. Tak bych to reklamoval, že je to špatný tisk nebo jseš superman. Ale při rozumném ignorování, to člověk nepřečte. Hlavně je tam 5 nebo 4 řádky

5.1.2022 19:26:52

Vybíráme z Bazaru

Na Křídlech: Perutě Evropy
Na Křídlech: Perutě Evropy
Akt. cena: 610 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas