Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Dron do neprozkoumané místnosti

Nepochopil jsem jestli když pošlu dron do neprozkoumané místnosti, tak platí klasická pravidla? Samozřejmě předpokládám otočení karty místnosti, ale otáčím také žeton průzkumu a házím na hluk? A pokud ano a přijde vetřelec, tak přepadový útok zřejmě nemá smysl, protože dron je stejně jen na jedno použití. Nejzásadnější je asi to, zda otáčet ten žeton průzkumu, protože pak ten efekt koupí ten dron a to nevím jestli je správně hrané (my jsme to tak hráli).
13.2.2021 02:08:29

Odpoveď
Dron neslúži na pohyb. Postava, ktorá ho zahrá, zostáva tam, kde je. Proste si len vyberiete ľubovoľný dosiaľ nepreskúmaný diel (môže byť aj na opačnom konci lode) a nazriete na jeho spodnú stranu vrátane žetónu prieskumu. Diel i žetón potom vrátite do pôvodnej polohy.

13.2.2021 03:10:43 | Upraveno autorem (porovnej)

žeton průzkumu> Děkuji za info. A na ten žeton průzkumu se podívám také nebo ne? - Wapno

také> vrátane (SK) = včetně (CZ)
Ty budeš patriť asi skôr k mladšej generácii, že? :) - ebm_plays

žeton průzkumu> pardon, špatně jsem si to přeložil. Je mi 36, takže nejmladší nejsem, ale se Slovenštinou jsem se setkal minimálně.

Každopádně jsem se zeptal špatně. Chápu, že se podíváš na žeton průzkumu, ale vyhodnotíš ho také? Předpokládám, že ho tam prostě necháš jak je, jen budeš vědět, co tě čeká, což by až taková pomoc nebyla. Kdyby se žeton vyhodnotil, byla by to větší pomoc. - Wapno

:))> Tak potom som ťa zle odhadol. V každom prípade, žiadne vyhodnocovanie pri použití dronu, iba nahliadnuť a vrátiť späť.
Podľa mňa tým získaš dostatočne cennú informáciu. Skôr by som uvítal, keby ten dron nebol len na jedno použitie. - ebm_plays

Vybíráme z Bazaru

Poklidná plavba
Poklidná plavba
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas