Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Sólo Nemesis poprvé na druhé straně herního plánu (25.4.2021)

Autor: xXDragonSlayerXx | 3 hodiny 0 minut | 25.4.2021 | 9

Hra: Nemesis + Nemesis: Terrain Expansion

Hráči: xXDragonSlayerXx

Zahrál jsem si Nemesis poprvé na druhé straně herního plánu. Hrál jsem za pilotku a měl jsem za úkol hybernovat, nebo odletět s vejcem.

Někdy na začátku, když jsem potkal prvního vetřelce (dospělce), tak jsem se vydal ke strojovně a opravil motor. Když jsem se vracel zpátky, tak už tam ten dospělec nebyl. Pomocí schopností pilotky jsem zjistil polohu hnízda a vydal se pro vejce.

Po cestě jsem potkal královnu a utekl před ní, ale ještě cestou k hnízdu na mě vyskočil další dospělec. Jeho jsem se nějak zbavil. Sebral jsem vejce a utekl pryč. Teď jsem měl málo času a na výběr mezi útěkem únikovým modulem a hybernací, ale k hibernaci bych musel mít to štěstí, že by byl 1 motor opraven a stejně bych ještě musel změnit kurz lodi na zemi, takže jsem se na to vykašlal a vydal jsem se od vstupu do modulů A ke vstupu do modulů B, protože modul A mi někdy na začátku vybuchl.

Po cestě na mě z hybernatoria vyskočila královna a tak jsem kolem ní proběhl. Při vstupu do doku B se za mnou zavřely dveře a z šachty na mě vyskočil dospělec, ale naštěstí jsem měl plamenomet s plným zásobníkem. Vystřílel jsem do něj většinu munice a po několika výstřelech ta zrůda padla.

Nezbývalo moc času, takže jsem bleskurychle odemkl pomocí evakuačního klíče dveře k modulu B a nastoupil do něj. Ihned jsem odletěl a zahlédl jak se za mnou loď Nemesis rozletěla vpřed a spustila hyperskok. Doslova během 1 sekundy mi zmizela z očí a já jsem jen s klidem v duší a se svým vejcem letěl směrem k zemi...

Když tu náhle jsem to ucítil. Něco se ve mě pohlo...

 

Celá sólo hra mě hodně bavila.  Největší problém byl čas, protože jste na vše sami. Ani po třetí se mi nepodařilo vyhrát sólo hru. I když jsem přežil a splnil úkol, tak jsem prostě zkapal na infekci. Taky se dá pomocí hledání sehnat potřebné zbraně a věci k přežití, které jsou zvláště, když jste na vše sám kritické.

Odehráno v: Suchdol nad Odrou (Okres: Nový Jičín)

Komentáře

Jestli se vám líbil můj zápis hry Nemesis, tak silně doporučuji můj zápis k Falloutu, je celý veden v podobném duchu. Dále se můžete těšit na další a ještě obsáhlejší zápisy z Nemesisu.

Dragon Slayer

28.4.2021 09:14:24

Vybíráme z Bazaru

Lost Ruins of Arnak + Expedition Leaders + Promo
Lost Ruins of Arnak + Expedition Leaders + Promo
Akt. cena: 1449 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas