Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Sám za tři hráče

Autor: Marty72 | 3 hodiny 0 minut | 3.11.2019 | 1

Hra: Nemesis

Hráči: Marty72 a 2 neregistrovaní

Hral jsem už 3 x . Poprvé sólo , podruhé za dva hráče a dnes za tři kooperativní hru. Nahodny výběr hráčů vždy ze dvou karet. Vědec, voják a kapitán. Navíc jsem si to ještě trochu, chybným pochopením ztížil, protože jsem hrál u každého hráče jen jednu akci a maximálně dva tahy. Vylosoval  jsem dva úkoly, prozkoumat všechny místnosti, spustit signá a dopravit na zem jedno vejce.

Vše začalo docela bez problému, snažil jsem se pohybovat převážně obezřetně. Kapitán i vědec zpocatku společně a voják samostatně. Vydali se zkouknout dva krajní motory, které byla naštěstí v pořádku, pak se vydali na můstek. Proběhlo několik bojů . Nakonec se tam dostal voják . Nastavil kurz na zem, kapitán ho musel následovat protože si zavřel dveře . Vědec se vrátil pomalu do habernatoria, které hořelo a napadl ho tam jeden dospělec. Prchnul na vozíku do vedlejší místnosti. Voják poté objevil jako poslední neprozkoumanou místnost hnízdo, sebral vejce a spolu s kapitanem se vydali za vědcem do hybernatoria. Voják měl naštěstí hasicí přístroj. Než tam ale společně s kapitánem došel, vypukl jednou události požár všude kolem hybernatoria. Hořelo na pěti místech. Proběhli to, podařilo se jim společně vetřelce zabit a uhasili v hybernatoriu požár. Kapitán se ještě vydal spustit signál. Nejdřív za vědcem a pak ještě o jednu místnost dál, do komunikační centrály. Bohužel místnost byla od začátku poškozena a vědec tedy nemohl spustit signál dálkové z jiného počítače, ani místnost opravit, proto to nechal na kapitána. Vše bylo učiněno, signál odeslán.  Voják provedl zkontroloval hluk a hybernoval se i s vejcem. Vědec taktéž uspěl s hlukem a zalehl do hybernace. Scházel už jen kapitán který už byl také v hybernatoriu dva tahy do konce hry. Přišla opět událost “stravující plameny” a požár tím vypukl na 11 místech, loď explodovala a vše na lodi zahynulo.

The end.

Co chybělo, mohlo to být dohráno se splněním všech úkolu a přežitím všech hráčů. Už se mi to stalo i v předchozí hře. Vzdy před koncem hry se to začíná čím dal víc dramatizovat absolutními zvraty. Super hra. 

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Tajuplné říše
Tajuplné říše
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 3 hodiny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas