Nemesis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Sci-fi, Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Osamocená smrt

Autor: MJWhysoserious | 2 hodiny 15 minut | 12.10.2019 | 9

Hra: Nemesis

Hráči: MJWhysoserious

Po probuzení v Hibernatoriu jsem měl tušení, že je něco špatně. A jakmile jsem vedle sebe spatřil mrtvolu jednoho mého kolegy, tak mi bylo jasné, že jako kapitán musím udělat jediné: Vyslat signál na Zemi a poté před uniknutím v záchranném modulu zařídit, aby to neznámé, co loď zamořilo, nepřežilo. A toho šlo docílit jen tak, že moji milovanou loď zničím.

Hlava mi třeštila a neměl jsem potuchy v jakém stavu se loď nachází. Vyrazil jsem tedy na průzkum do nejbližší místnosti. Přišel jsem do centra pro monitoring lodi, jenže počítače nefungovali. Ze sousedící chodby číslo 2 jsem uslyšel podezřelé zvuky. Rozhodl jsem se, že nebudu riskovat a raději půjdu dál opačným směrem.

Dorazil jsem do evakuační komory A. Bohužel byla zachvácena plameny a tak to na mě zanechalo následek v podobě lehkého zranění. Nevadí- únikové moduly jsou beztak nyní zajištěné. Snad bude v pořádku alespoň komora B. Přes zbrojní sklad, kde jsem se musel probrodit jakýmsi odporným slizem, přes sprchy a skladiště jsem nakonec postupně doputoval až na ošetřovnu. Ta byla naštěstí v pořádku.

Oheň se mezitím začal šířit do dalších nefungujících místností, ale já si oddechl, že si teď konečně ošetřím své zranění. Jenže to jsem se šeredně spletl. Ozvala se neskutečná rána a najednou proti mě stály dvě kreatury. Jedno monstrum bylo menší a druhé bylo obrovské a okolo sebe mělo čerstvě vylíhlá mláďata.

Uvědomoval jsem si, že bojovat s nimi by byla má smrt, tak jsem za obranného ostřelování těm kreaturám zkusil uniknout, což se naštěstí podařilo. Konečně trocha klidu. Je pravda, že oheň se sice stále šířil a začínaly být nefunkční další a další místnosti, ale od těch monster jsem byl prozatím v bezpečí. Další dobrou zprávou bylo, že systém lodi odjistil únikové moduly.

Konečně jsem nalezl komunikační centrálu! Okamžitě jsem poslal signál k Zemi. Nicméně v následující chvíli přestala fungovat další místnost, což zapříčinilo výpadek všech systémů na lodi. A tak sedím v nefungujícím vesmírném plavidle a nevím, kdy si mě vezme smrt a jakou bude mít podobu...

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Sólo hraní
Ahoj, krásně napsáno, jaké je to v solu?

12.10.2019 15:35:13

Sólo hraní
Ahoj. Je to pravidly výborně vyladěné, takže se člověk skutečně nenudí ani, když hraje sám. Některé koop/sólo cíle jdou v jednom člověku splnit obtížněji, ale pořád je to zážitek a má to úžasnou atmosféru. Vyplatí se to koupit.

13.10.2019 16:51:41

Vybíráme z Bazaru

Crossing Oceans
Crossing Oceans
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas