Na křídlech - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 70 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Elizabeth Hargrave
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Opatřování potravy x kostky v krmítku

Provádím opatřování potravy ze čtvrtého políčka lesa, v krmítku jsou dva druhy potravy, vezmu si obojí, přehodím všechny kostky, odhodím kartu z ruky a vezmu si jednu z pěti nově vhozených kostek potravy - je to tak v pořádku? Jde mi o to, jestli musím ono dobrání potravy díky odhozené kartě hlásit předem a nebo se tak můžu rozhodnout až po přehození?
28.11.2019 19:30:50

Měsíčňan
Ten efekt s odhozením karty můžeš použít až po přehození.

28.11.2019 19:51:17

Froggery> A ked mu padne niečo čo mu nevyhovuje a neodhodí kartu a nezoberie si potravu? Takže vlastne len skúšal čo padne po prehodeni? Prehadzujú sa kocky-ak sa má brať potrava, nie ze prehodím, uvidim co padne a ked bude vyhovovať odhodím kartu a zoberiem. - JAHMAN

A> A keď nepadne co som chcel neberiem potravu. Z akeho titulu potom prehadzuješ kocky? - JAHMAN

Vajička
čo som čital na BGG tak to iste pri doberani kariet funguje tak, ze si doberies dve karty pozrieš si ich su "na prd" tak odhodiš vajce a doberieš ešte jednu.

Ty ale popisuješ niečo trochu ine. Zoberieš si dve rovnake potravy, ostanu tam dve, v tu chvilu sa musis rozhodnúť ci odhodíš kartu a až potom si môžeš brat-alebo prehodiť ostavajuce rovnake symboly.
Podla mna nemožeš prehodiť len tak kocky, keď ešte nevieš či vôbec odhodíš kartu-a budeš mat nárok brat potravu, ak ti padne čo ti vyhovuje. Kocky prehadzuješ až keď si mas brat potravu a su rovnake symboly. Je to tym podmienené- pokial si mate zobrat potravu, takze kartu zahodiť jednoznačne pred prehadzovaním kociek. Môj názor..

28.11.2019 19:52:51 | Upraveno autorem (porovnej)

JahmanSVK
Přečti si co píše, zbývaly mu dvě kostky, obě si vzal,pak přehodil a pak se má nárok rozhodnout zda odhodí kartu a dobere si ještě jednu kostku,tak je to v pořádku

28.11.2019 19:56:47

Ospravedlnujem sa
Pochopil som to že su tam dva druhy potravy, nie ako že su to zaroven aj dve posledne kocky potravy. V tom pripade mas samozrejme pravdu, ze kocky sa prehadzuju s titulu, ze v krmítku uz nie su ziadne kocky. A potom sa moze rozhodnut ci odhodi kartu a zoberie si potravu. Este raz sorry.

28.11.2019 19:59:40 | Upraveno autorem (porovnej)

2 poslední
Ano, bylo to myšleno tak, že jsou tam dvě poslední kostky, napsal jsem to ne úplně jasně, za což se omlouvám. Každopádně děkuji za odpovědi :o)

28.11.2019 20:15:08

Vybíráme z Bazaru

Concordia Venus + Italia, Balearica
Concordia Venus + Italia, Balearica
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 11 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas