Na křídlech - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 70 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Elizabeth Hargrave
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Hnědý efekt ptáka

Zdravím. Hru jsem si naježila pod stromek a mám odehranou jednu partii. Není mi jasná jedna věc. Pokud tu již byla vysvětlena, omlouvám se, ale nenašla jsem.
Otázka: v pravidlech (str. 9 - "Efekty karet ptáků"), je u hnědého efektu "Ve svém tahu" napsáno: "v případě, že karta ptáka leží v řadě odpovídající prováděné akci"... Tato informace se vyskytuje pouze v této sekci pravidel, jinde ne. Zajímá mě tedy, jestli můžu spustit hnědý efekt ptáka, kterého jsem umístila do lesa (jinam umístit nešel), ale na kartě je efekt zaměřený na kladení vajíček, můžu ho tedy spustit? Včera jsem na to narazila. Pochopila bych to ještě u karet, kde si mohu vybrat, do jakého biotopu umístím, ale zde si vybrat nešlo a efekt je přesto zaměřený na vajíčka.
Děkuji za vyjasnění :)
28.12.2020 21:34:37

Platí text pravidel
Ahoj, je to opravdu přesně tak, jak stanovují pravidla. Při provedení jedné z akcí v řadách voliéry (potrava, vejce, karta) se aktivují hnědé efekty ptáků vyložených v dané řadě, bez ohledu na to, jakého charakteru efekt je nebo co přesně dělá. To, že se např. spouští v akci získávání potravy z krmítka a přitom se týká vajec, nehraje roli - není to špatně.

28.12.2020 21:46:49

OK> Už rozumím, mockrát děkuji :) - Simca12

Vybíráme z Bazaru

Robin Hood
Robin Hood
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas