Munchkin - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 8
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Devir
Edge Entertainment
Pegasus Spiele
Steve Jackson Games
Autoři: Steve Jackson
Rok vydání: 2001
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Vyložení předmětů

Mám dotaz ohledně vyložení předmětů, které jsou určeny pouze pro určitou rasu či povolání, jestli je lze vyložit na stůl, ikdyž jsem jen člověk (nebo něco jiného). Jasný mi je jen to, že nemůžu bonus připočítat k síle. A dále jestli karta "Nosič" může tyto předměty použít? Např. nejsem čaroděj, ale použiji Nosiče, tak jestli můžu aktivovat kartu "Napalmova hůl", která je pouze pro čaroděje a připočítat tak jeho sílu, nebo mi nosič dovolí použít pouze předmět, který je pro moji rasu a povolání?
Děkuji za odpověd.
28.12.2017 13:29:09

Nosič

Áno, môžeš mať pred sebou vyložene predmety aj ktoré nemôžeš používať samozrejme s obmedzenim, že iba jeden veľký/big predmet.
A k tým nosičom, my sme to z pravidiel pochopili tak, že ak mám nosiča kúzelník a, tak môže niesť jeden hocijaký obyčajný predmet, alebo jeden predmet iba pre kúzelníkov. A takto hráme aj s ostatnými nosičmi na základe ich rasy a povolania.
Ak si písal o tom nosičovi zo základu, ktorý nemá povolanie a rasu, tak on môže niesť iba obyčajné predmety, resp. Predmety len pre ľudí.

28.12.2017 13:46:28

Vybíráme z Bazaru

Panství hrůzy+rozšíření Ulice Arkhamu+pořadač
Panství hrůzy+rozšíření Ulice Arkhamu+pořadač
Akt. cena: 2600 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas