Munchkin - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 8
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Devir
Edge Entertainment
Pegasus Spiele
Steve Jackson Games
Autoři: Steve Jackson
Rok vydání: 2001
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Postava zloděje

Ahoj, chtěl bych se zeptat KDY může zloděj krást předměty. V pravidlech je, že nemůže krást pokud je on, nebo jeho objeť v boji. KDY tedy naopak může a jak často?

Předpokládám, že také můžu krást předměty až ve chvílky kdy mohu přicházet o úrovně. Protože pokud nemůžu klesout pod úroveň 1 tak bych na této úrovni mohl krást (dělat pokusy o ukradení) jak zběsilý..
8.9.2016 12:43:07

zlodej
cau,

zlodej muze krast kdykoliv v ramci vlastniho tahu, krom toho co jsi uvedl. Taky kolikrat chce, dokud ma karty na ruce. nelze odhazovat karty ze stolu pokud se nepletu. a mohou krast prave i kdyz jsou na urovni jedna, to se jim vyplati nejlepe.

8.9.2016 12:55:28 | Upraveno autorem (porovnej)

oprava předchozí odpovědi
Ahoj, musím odpovědět, protože předchozí odpověď je docela špatně. Začněme tím, že zloděj může krást kdykoliv a to nejen během svého tahu. Můžeš krást při tahu ostatních. Jediné omezení je to, že ty ani oběť okradení nesmí být v boji. To, že může zloděj krást kolikrát chce, je správně, ovšem karty které musíš odhodit, aby si se pokusil něco ukrást, nemusí být pouze z ruky, mohou být z ruky i ze hry. Jediná karta kterou nemůžeš odhodit je tvé povolání, tzn. zloděj. Protože pokud bys odhodil své povolání, ztrácíš schopnost krást. To, že můžeš krást na úrovni 1. je pravda. Vlastně je úroveň jedna nejlepší úroveň pro zloděje, když neuspěješ, zůstáváš na úrovni jedna.

9.1.2019 17:31:22

Vybíráme z Bazaru

Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Detective: City of Angels (ENG) ALL-IN Expansions
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas