MERCS - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 10
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: válečná
Čeština: není
Vydavatelé: Mercs, LLC
Autoři: Brian Shotton
Rok vydání: 2010
Sdílej: Facebook

první střet

Autor: Zhan_Shi | 2 hodiny 30 minut | 13.5.2012 | 2

Hra: MERCS

Hráči: panchy, Zhan_Shi

Jen v krátkosti... Proti somě stanuli žoldáci CCC a Keizai Waza. Zatímco žluté kabáty postupovaly pomalu a obezřetně ke středovému valu, jež odděloval obě znesmířené Megakorporace, šikmooké kamikaze se vrhlo rychle vpřed.

Velmi záhy se ukázalo několik zásadních věcí... v první řadě že lidský život se neslučuje s výbuchem atomové bomby (byť příruční) a taky že když vám někdo hodí granát, měli byste zalehnout k zemi a né se šťastně křenit až do doby, než se vám rozletí končetiny každá jiným směrem.

Bohužel jsou to těžce nabrané zkušenosti. V zásadě se dá říct, že  Keizai Waza rozprášila (v případě některých žoldáků doslova) své protivníky s jedním žlutým prstem v jedné žluté dírce (nosní).

Přesto je tady jistý prostor pro budoucí zlepšení. Například se přišlo na to, že pokud si v zákopu voják Keizai Waza škytně - hned se mu rozblikají varovné kontrolky. Jejich zbroj je řekněme... mírně přecitlivělá.

Také by pro příště stálo za zvážení, zda nezačít střílet i z těžkých zbraní, které si sebou sice CCC přitáhlo na objiště, ale za celou hru je používalo stylem: pohyb - set - pohyb - set - pohyb... pro příště by to chtělo i nějakou tu střelbu. Je jistá pravděpodobnost, že by to mohlo v boji pomoci.

CCC: Zhan Shi

Keizai Waza: Panchy

Vítěz: Keizai Waza

Odehráno v: Kolín (Okres: Kolín)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

DC Deck-building Game Rivals Flash Kickstarter
DC Deck-building Game Rivals Flash Kickstarter
Akt. cena: 380 Kč
Končí za: 11 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas