Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jacob Fryxelius |
Rok vydání: | 2016 |
Sdílej: |
Sólo hra - výhra max. skóre
Zakoupil jsem si elektronickou verzi MT a protože hraji hodně sólo hry, tak zakládám vlákno pro porovnání max. skóre, které jste při sólo hře nahráli. Mě osobně se v průměru podaří nahrát okolo 80VB. Když se nadaří a nejdou karty, tak okolo 60VB a naopak když se daří tak přes 90VB. Výjimečně přes 100VB.
Ve vlákně nechci rozvýjit diskusi, ale skutenčě porovnávat max. dosažené skóre při hře. Stačí tedy uvést zda jste hráli záklud plus rozšíření, název korporace a dosažené skóre.
základ, Problog, 125VB
Naprosto jedinečný výsledek, který jen tak nepřekonám.
Az budes hrat jeste vic, tak vyhra okolo 80 bude, kdyz se ti fakt nedari. Pres 100 pujdes pravidelne a cokoli nad 120 bude dilem stesti na karty.
Me by treba spis zajimalo, jake nejnizsi skore jste meli, a zaroven jeste vyhrali! Proste takovy ten ultra pech na karty, ale nejak to clovek pres standardni projekty nakonec zachranil :D
Republika Tharsis - 83 b.
Sama republika je na solo jedna z nejhorsich. Ne, ze by chodili vyrazne spatny karty. Nejvetsi problem bylo teplo ( 7-8x zviseni pomoci st. projektu). Nakonec 3 mesta a na mape 25 b. a to bylo vse … (z karet 0 b.)
UNMI - 74 bodu
na unmi musi prijit karty, aby se vyuzil jeji potencial. Bohuzel neprisly (na phobolog ale jeste horsi). Malo penez/ asi obcas spatne vyuzite/ spatne karty. Hral jsem na alternativni konec, coz se i diky Standardni technologii podarilo (63 TR, 10b na planu, 1b za karty :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Yogi Guru
Akt. cena: 60 Kč
Končí za: 4 dny