nepřihlášený

přihlásit

registrovat

Mage Knight: Ultimátní edice

Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 150 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Lavka Games
NECA
Pegasus Spiele
SD Games
WizKids
Autoři: Vlaada Chvátil
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

V první linni

... Platí táto pokročilá akcia aj na obliehací alebo strelecký útok jednotky?

Vďaka

Upraveno autorem (porovnej)

13.2.2019 18:45:15

Nearis


Já to chápu tak, že v první linii je samotný Mage Knight- i podle obrázku to tak vypadá a tematicky to sedí - Mage knight je v první linii, čímž motivuje své jednotky k lepším výkonům, ale všechna zranění jdou na něj, ne na jednotky.
Takže katapult v první linii být nemusí :-)

0 | 21.8.2019 12:26:29

V prvni linii (Into the Heat)

Ano, bonus plati pro vsechny typy utoku.

Udernici (Shocktroopers) "prebiji" efekt karty, pokud jsou pouziti se spodni schopnosti.

0 | 15.2.2019 08:27:57

cze.oi

Řekl bych, že když zahraješ první linii a pak aktivuješ úderníky tak jejich schopnost to přebije a jde to do nich.

0 | 14.2.2019 14:59:03

. > Myslel jsem si to. ;) - cze.oi

Nearis

Ale tak to je jen ne úplně ideální český překlad, jinak je to Into the Heat.

0 | 14.2.2019 14:56:12

Celyl

Tak to hrajeme špatně , ale já prostě katapult v první linii nevidím.

0 | 14.2.2019 14:07:45

V první linii> Já to chápu tak, že v první linii je samotný Mage Knight- i podle obrázku to tak vypadá a tematicky to sedí - Mage knight je v první linii, čímž motivuje své jednotky k lepším výsledkům, ale všechna zranění jdou na něj, ne na jednotky.
Takže katapult v první linii být nemusí :-) - Suril

.

Teď mě napadlo... Co když tuhle kartu zahraju dpolu d úderníky?

0 | 14.2.2019 13:37:25

Ano

Tak jste to hráli špatně. Co jiného ti na to mám odpovědět? Pravidla hry atd. ... mám pokračovat?

0 | 14.2.2019 12:09:42

Ne


My to vždy hráli , že se to na střelecké a obléhací útoky nevztahuje. Už název karty V první linii.

0 | 14.2.2019 10:52:55

house rules

JurAde
Nedělal bych to... karta potom nedává smysl... prostě ti to nevyjde... nevyjde ti nic a budeš mít zkažený zážitek ze hry. Problém je v tom, že nemůžeš dávat zranění jednotkám. Buď ji vyřad, ale určitě bych jí neupravoval.

0 | 14.2.2019 07:59:27

Je riadne silná...

Je napísané, že všetky jednotky majú v tomto bojio 2 vyššie útoky a bloky...
Takže house rule: nevzťahuje sa na strelecké a obliehacie.. :)

0 | 13.2.2019 19:26:00

...


:-D

0 | 13.2.2019 18:51:18

.

Je tam napsáno všechny? Takže asi tak. :D Nejsem si jistý, že to na té kartě je, ale určitě se to vztahuje na všechny útoky. ;) Dokonce jsem kdysi někde četl, že někteří to vyřazují, protože je to OP.
_________
Nechť Pán zatlačí a Paní zatáhne.

0 | 13.2.2019 18:49:51