Lords of Hellas - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Zranění

Mám dotaz ohledně zranění.

Když po lovu odejdu se 3 zraněním a následně muj protihráč po použití zvláštní akce spustí fáze nestvůr a následek je další zranění mého hrdiny. Děje se něco nebo to ignoruji protože už další zranění přidat nemůžu a v další speciální akci si jedno vyléčím?

Děkuji.
11.2.2020 00:33:14

Zranění

Hrajeme to tak, že pokud už máš tři zranění tak si další uštědřit nemůžeš. Ovšem v pravidlech se píše cosi o čtvrtém zranění, čemuž také nerozumíme. Někdy jsou ta pravidla dost děravá a je to asi jen o tom, jak se domluvíte.

11.2.2020 09:53:29

.
Ne že bych uměl anglicky, ale koukal jsem na BGG i na FAQ u Awaken a nikde o tom nic není. V pravidlech je napsáno, že po skončení neúspěšného boje hrdina dostane ještě jedno zranění je-li to možné a že lov končí dostane-li čtvrté zranění. Všechno to chápu tak, že tři zranění omezují použití některých vylepšení, za jejichž použití se musí vzít zranění, a nástup na nějaké dobrodružství, které má v podmínce vzít si zranění. Pokud má dostat čtvrté zranění během hry neděje se podle mě nic.
A formulace čtvrté zranění znamená, že pokud při lovu máš tři a měl bys dostat čtvrté, lov končí.

11.2.2020 11:18:07

Re> Taky jsem hledal a nic nenašel. Přišlo mi divné, že bych to v tomhle případě jen ignoroval. Přeci jen dostat zranění a nemít z toho následky není úplně logické :) Ale tak zatím to nechám být a uvidí se ;) - Fr3d_K

3 zraneni jsou maximum> dalsi si neberete. Jinak jsem udelal pomucku hrace, kde je shrnuti pravidel na 2 strany - az ho admine schvali, tak si jej muzete vytisknout. Jinak je tady FAQ, ve kterem je dost odpovedi. - p_lichnovsky

Vybíráme z Bazaru

Star wars: unlimited červená temná strana
Star wars: unlimited červená temná strana
Akt. cena: 30 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas