Lords of Hellas - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Odměna za zabití nestvůry v sólo hře

V pravidlech pro sólo kampaň se píše, že za zabití nestvůry si můžu vybrat jednu ze dvou tažených karet požehnání a vylepšit přízeň obyvatel. Dostávám k tomu jako odměnu za lov i artefakt nestvůry, jako je to v běžné hře (případně kněze nebo běžný artefakt) nebo pouze požehnání a přízeň?
3.6.2018 13:22:57

Solo pravidla
Solo má komplet vlastní pravidla. Pokud se v nich vysloveně nepíše: "Dostaneš stejnou odměnu, jako v klasické hře." Platí pouze text v solu.

3.6.2018 14:25:08

Asi jo> Taky to tak chápu, ale je mi divné, že jsou v pravidlech pro sólo kampaň jmenovitě vypsané všechny jednotlivé komponenty, které se pro sólo hru nepoužívají, ale artefakty nestvůr tam napsané nejsou.... - Stefan234

Odměna za zabití nestvůry v sólo hře
jediné, jak dostat artefakt z nestvůry je odejít z boje a zranit jí v místě artefaktu. To samé s kněžím. Ale jak bylo psáno, její artefakt podle mě nezískáš. Zaprvé máš pro hru jednoho hráče pouze speciální karty a ty artefakty nestvůr to na sobě nemají a zadruhé to právě není napsané v pravidlech u Lovu ani pod sekcí Nestvůry. Takže smůla. To požehnání mi přijde jako dost malá odměna, ale co se dá dělat.

27.3.2020 21:41:44

Vybíráme z Bazaru

Kanagawa ALBI
Kanagawa ALBI
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 14 dnů

Offcanvas