Lords of Hellas - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Adam Kwapiński
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Srovnání s Mythic Battles


Ahoj, hrál někdo obě hry a dokáže je srovnat? Váhám nad KS Mythicu (reprint) a českou verzí LoH? Má to smysl mít obě?

Díky

J
3.2.2018 17:31:31

?
Ahoj. A videlas nejaka videa nebo alespon popisy tech her? Uplne jiny styl, uplne jine hry. Jedine, co je jakz takz spojuje je recky setting, u LoH velmi volne pojaty. Takze bych se nebal, ze budu mit dve stejne hry. LoH jsou takove slozitejsi Cyclady, MB zase neco ve stylu Summoner wars. Obe jsou to velmi dobre hry

3.2.2018 17:45:57 | Upraveno autorem (porovnej)

srovnani

zahral sem o vykendu obe. Z obou sem nadšen ale ano krome zasazeni do recka to nemá nic společného.

LoH - arecontrol s 3 ruznými víteznými podmínkami, hlastnosti hrdinu jsou krásne odlišne a opravdu kazdy musí hrat jinak, další specializace je daná tím podle toho jaké monumenty buduješ a tedy vylepšuješ vlastnosti svého hrdiny. Hráno ve 4, je tam stále napetí protoze musíš kontrolovat vícero vítezných podmínek srovnání - trochu chaos in the oldword a trochu zemeplocha, všechno vypada nádherne jen snad ty souboje s monstama jsou trochu zdlouhavé. Cyclady v tom nevidim , volba akcí je vzdy na tobe a nidko ti ji nemuze vzít, snad jen to napeti na konci kdyz se vsichni kontroluji aby nesplnili tu víteznou podmínku.

MbP - hrali jsme jen skirmish ale maji to neskutečne vymakané co se týče vlastní, komb na kartách, mechanika boje a vlastnosti terénu , proste super, jen to ze je víc dvojkovka je mínus, je to vic miniature wargamesa ale fakt dobrá a prestoze je tam mrte keywordu tak hlavni pravidla jsou dost snadna.

21.2.2018 11:59:04

Vybíráme z Bazaru

DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
DIVUKRAJ / EVERDELL - 3D doplnek - Perlorodka
Akt. cena: 65 Kč
Končí za: 11 dnů

Offcanvas