Lords of cannabis

xxxxxooooo hodnoceno 1x (Seznam vlastníků)

Lords of cannabis - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: diplomacie
Čeština: není
Vydavatelé: Kheper Games
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2008
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vstupte do světa plného záhadných až mystických rostlin, kde se duchovní příroda proplétá s lidskou chamtivostí. Vstupte do tajemné říše Lords of Cannabis, kde se život točí kolem jediného – marihuany. Ponořte se do atmosféry, která vás zavede do temných koutů podzemního trhu a otevře vám dveře k nevídaným ziskům.

V této hře se stáváte aktivním obchodníkem s marihuanou, toužícím po bohatství a moci. Hráči představují majitele různých rostlin, kteří se snaží vybudovat prosperující impérium v ​​oblasti legálního ilegálního obchodu s touto kontroverzní rostlinou. Vaším cílem je získat co největší podíl na trhu a stát se nejvlivnějším lordem cannabis.

Příprava hry:

Před začátkem hry si každý hráč vybere svou roli jako majitel plantáže a získá počáteční zdroje, jako peníze, semínka a pracovní sílu. Herní deska je rozdělena na různé oblasti, jako jsou farmy, laboratoře, tržiště a město. Každá oblast má své vlastní významné funkce a přináší hráčům různé výhody.

Průběh hry:

Hráči se střídají ve svých tazích, přičemž každý tah představuje určitý časový úsek, během kterého mohou provádět různé akce. Mohou pěstovat a sklízet rostliny na své farmě, zpracovávat je v laboratořích na výrobky s vyšší hodnotou, prodávat je na tržišti, rozšiřovat své podnikání a navazovat spojenectví s ostatními hráči. Strategie je klíčem k úspěchu, protože musíte rozhodnout, kdy investovat do rozšíření svého impéria a kdy být opatrný, abyste se vyhnuli rizikům a konkurenci.

Hra končí po určeném počtu herních kol nebo poté, co byla splněna určitá podmínka, například dosažení určitého množství peněz nebo ovládnutí všech klíčových oblastí. Vítězem se stává hráč, který dosáhl nejvyššího majetku a vlivu v oblasti obchodu s marihuanou. Mějte na paměti, že úspěch ve hře Lords of Cannabis závisí na vaší strategii, jednání se soupeři a schopnosti využívat výhodné příležitosti, které se vám nabídnou.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

  • Vládci konopí

Vybíráme z Bazaru

Lumpark
Lumpark
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas