Legendy Západu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Hervé Lemaître
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Testovani custom rozsireni

Ahoj, mam vice mene pripravene custom rozsireni (jeste chybi dodelani 1 casti), ale nemam to jak otestovat - preci jenom deti jsou jeste dost male a kdyz hrajeme hru, tak po prohranem souboji se nekdy nastvou a nechteji hrat dale. Kdybyste meli nekdo zajem, tak napiste. Jako celek to bude delane asi na konci srpna.
30.7.2020 18:46:30

Nejasnosti
Zdravim, předpokládám, že jde o ta rozšíření co jsou zde ke stažení. Měl bych dotaz na část LOV, na kartách zvířat jsou vpravo zobrazena srdce, která ale v pravidlech nejsou nikde zmíněna. Dále se hovoří o řece, horách atd. a jinde zase o skalách a řeka na kartách zvířat vůbec není. Bylo by možné tohle nějak osvětlit? Navíc jsou na kartách vyobrazena i zvířata, která v Americe nežijí :) Jinak ta rozšíření hru dost oživují a díky za ně.

6.12.2020 11:47:41

@Bloud
Ahoj,

ano jedna se o tyto rozsireni. K pravidlum - poslal jsem update na zatrolenky, obsahuje upravy z naseho testovani hry.

Vysvetleni - srdicka jsou zivoty zvirete, potrebujes aspon tolik uspechu na kostach, kolik ma zvire srdci(upraveno v pravidlech).
Co je uspech, definuje to cislo u symbolu prustrelu na karte.
Hory a skály jsou považovány za synonymum. Nechtel jsem pouzivat skaly, protoze zacina na S stejne jako savana.
Pokud jsi na poli mapy s vyssim poctem typu terenu, tak k vyberu zvirete Ti staci, aby zilo alespon na 1 typu terenu.

Na mapě jsou pole, které obsahují více typu prostředí – v tomto má hráč k dispozici počet kostek, které odpovídají nejvyššímu počtu kostek pro daná prostředí
– příklad – medvěd žije na horách/skalách a v lese, hráč jej vystopoval na poli obsahující skály, les a řeku – v tomto případě má k dispozici 2 kostky (je dále modifikováno typem zbraně, kterou vlastní, zraněními, alkoholismem). Pokud by jej vystopoval na poli, kde jsou skály a poušť, pak by počet kostek byl pouze 1 (je dále modifikováno typem zbraně, kterou vlastní, zraněními, alkoholismem). Je brano, ze kazde zvire muze zit u reky, protoze vsechny potrebuji vodu.

Pridal jsem i prehledovou kartu.

Jinak k tem zviratum, ktere v Americe neziji - fakt jsem se snazil najit zvirata, ktere jsou napsany, ze ziji v narodnich parcich v USA - delal jsem si pruzkum na webech parku.
Dost me nektere prekvapily, ze tam ziji - napr. rys.

7.12.2020 11:34:06 | Upraveno autorem (porovnej)

Rozsireni
Ahoj, diky za vysvetleni.

U tech zvirat prekvapi zejmena Hyena, ta v Americe fakt nezila :) Ja si upravuji karty na velikost ostatnich, aby se vesly do papiroveho zasobniku k dalsim kartam a rovnou si je i upravuji. Zasadil jsem to do severni Arizony okolo Monument Valley, aby mi to sedelo k tistenym modelum skal na planu. Muzu pak karty poslat na ukazku a treba to dat i pripadne sem, jako variantu, pokud nebudes proti. Udelam k tomu i nejaky zeton lovu.

7.12.2020 12:57:18

Hyena
Hm, tak to je error :-) , tu jsem neoveroval, protoze u Te se mi zdalo, ze je to jasne. Ja vyrustal na Mayovkach a tak nejak mi utkvelo v pameti, ze hyena v Americe zila. Vypada to, bud si May vymyslel jako Vinetoua nebo moje pamet fatalne zklamala.

Velikost karet jsem se snazil zachovat - mely by odpovidat kartam postav. Jinak nejsem grafik, takze jakekoliv vylepseni je vitano.

7.12.2020 17:39:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Vládce Tokia
Vládce Tokia
Akt. cena: 599 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas