Kroniky Avelu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Przemek Wojtkowiak
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Timing konec hry

Jaký je prosím postup na konci hry. Jakmile na začátku kola pohne začínající hráč zetonem času, tak se objeví nestrvura. Pak hráči odehrají tahy a na konci tohoto kola se monstra již pohybují? Zeton času pak už zůstává na poslednim poličku a na konci tahu hracu se vždy pohnou monstra? Od kdy nemohou stavět hradby? Ostatní omezeni hrajeme jakmile zeton času překročí čárkované čáry (magické brány apod…), ale u těch hradeb nevíme, protože zeton času pokud zůstane na mapě, tak nepřijde přes tu čáru ? :)

Do teď jsme to hráli aby to bylo těžší pro nás. Díky za upřesnění.

15.1.2022 11:57:32

Na té “časové ose” jsou ukázané symboly hradeb, pastí a toho třetího. Ve chvíli, kdy je ukazatel na daném poli, tak už nelze stavět zobrazenou věc.

ad2, v posledním kole se objeví monstrum a pak každé kolo probíha stejně s tím rozdílem, že místo posunu ukazatele na časové ose posuneš všechny příšerky a monstrum o jedno pole blíž k hradu.

15.1.2022 14:07:39

Dekuju, jasné. Zmatlo me v pravidlech ze příšery se bývají na konci kol hráčů ale počitadlo dne na začátku. Nebyl jsem si jist jestli příšery hrnou na hrad hned to kolo co přišli do hradu. Tj. Na začátku tahu pohnu na poslední pole dne. Objeví se nestvura a další potvory, hrací maji tahy a na konci tohoto kola se nestvůry pohybují …. Správně? :)

15.1.2022 15:17:42

Karas 》přesně tak je to správně.

9.3.2022 12:12:29

Vybíráme z Bazaru

Kinghill CZ (Kickstarter Edice)
Kinghill CZ (Kickstarter Edice)
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 16 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas