Kroniky Avelu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Przemek Wojtkowiak
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Rozložení krajiny s rozšířením

Ahoj, chceme zapojit do hry ty 3 hexy krajiny z rozšíření, ale nevíme jak- jak má vypadat nově vytvořená krajina? varianty lehká- středně těžká- těžká obtížnost? v pravidlech se odkazuje na aplikaci či QR kód, ale k ničemu se mi nepovedlo se propracovat, byli jste úspěšnější? Díky za radu, odkaz…

2.1.2022 12:49:34

Ew

No ja pridam dieliky podľa počtu hráčov  + 3 z rozšírenia … zamiešam ich …vytvorím krajinu podla prilozeneho navodu… zvyšné dielik odlozim do krabice tak aby som nevidel ktore som nepouzil :)

2.1.2022 17:33:28

Ahoj, my jsme šli přes QR kód přímo na stránky Rebel a tam je mj. PDF přímo na uspořádání dílů z rozšíření. Jmenuje se to Rules Avel Adventure-maps.

2.1.2022 19:17:03

Rozložení k rozšíření Adventurer's Toolkit (a vlastně všechna pravidla EN) lze stáhnout zde: https://www.rebelstudio.eu/pages/rules-repository-1471.html

Nebo přímo to PDF: https://files.rebel.pl/files/instrukcje/Rules_Avel_Adventure-maps.pdf

@Ew no, když si takhle ze hry odebereš 2 asi stěžejní dílky na magické pečetě a na stavění hradeb, tak to pak se může stát hra velmi drsná :-)

2.1.2022 20:04:58

Ááha, my to hráli stejně jako Ew a tím, že se nám nahradil dílek s pečetěmi dílkem s balistami, nepokládal jsem to za větší ztížení hry.. navíc se stejně člověk dost pere s nedostatkem peněz nebo vybavení a časem, takže těm dílkům je třeba trochu upravit strategii při hraní.. Ale s tím větším boardem to rozhodně zkusíme..

Spíš jsem se nikde nedočetl, jestli při stavbě katapultu je také nějaké omezení z hlediska kol, kdy už se nedají stavět? Hrál jsem to s klukem, tak jsem jeden katapult postavil i s Bestií ve hře, což už možná může lehce ohýbat pravidla, ale při hraní s dětmi v tom až takový problém nevidím.. Jak byste to hráli?

 

4.1.2022 09:56:03 | Upraveno autorem (porovnej)

Děkuji všem za odpovědi!

4.1.2022 18:35:18

Vybíráme z Bazaru

The King is Dead + obaly
The King is Dead + obaly
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas