Kroniky Avelu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Przemek Wojtkowiak
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

mik

prichod bestie

Ahoj, chapu to spravne, ze treba pri trech hracich na stredni obtiznost (prostredni krater) vykoukne jen jedna velka prisera, hodim kostkou a podle toho ji umistim. 

Nebo ma vylizt navic i to co tam je pro jednoho hrace?

Prijde mi, ze to je hrozne easy. Jinak ty mesicni peceti me prijde, ze jsou celkem k nicemu, resp. ztrata casu- kdyz na tom poli stoji prisera, tak tam zadna dalsi pribyt nemuze, ze jo? 

17.2.2022 14:24:16

Je to tak, jen jedna velka a nic vic. Ze zacatku to byly tesne prohry/vyhry na jednoduchou/stredni obtiznost. Ted uz hrajeme na nejtezsi a neprohravame, ale porad je to celkem tesne. Hradby a pasti jsou klic, zaslepky nekupujeme…

17.2.2022 22:40:26

Tak nám pečeti nepřijdou zas tak marné. Občas je třeba dobře naplánovat jejich umístění. Ale hradby kupujeme častěji. Naopak pasti jsme téměř přestali kupovat - je to drahé za ten efekt.

Každopádně základem je dobré a vylepšené vybavení hrdiny.

18.2.2022 08:47:58

Hele jestli ti to přijde easy, tak nech vyskákat i ty potvory pro méně hráčů. Jen počítej, že co potvora to minimálně akce pryč. 

Možností jak si obtížnost ztížit nabízí tahle hra poměrně dost.  

Musím se přiznat, že i mi pečetíme minimálně, ale když tak jen na velká doupata a nebo ty potvory u hradu - to je skoro jako hradba. Navíc s rozšířením se nám párkrát hradba zatoulala až na konec herního plánu a pečeť byla výborné řešení!

18.2.2022 11:21:53

Souhlasím, že pečetě jsou asi nejméně výhodné, používáme je jen, když nemáme za co jiného utratit peníze (což máme skoro vždycky - hlavně alchymistická věž, hradby, jezero…) Past mi taky nepřijde příliš výhodná, na to, kolik stojí. Zajímavou volbou jsou balisty, minulou hru jsme měli dvě nejlepší přímo pod hradbami Avelu a byla to znatelná pomoc. Nejdůležitější ale je dobré vybavení hráčů.

Jinak hrajeme vždy na nejtěžší obtížnost některou z map, kde bestie třetím krokem útočí na Avel. Většinou vyhrajem ;)

 

9.3.2022 12:09:55

Vybíráme z Bazaru

Euthia Torment of Resurrection, 1. vlna
Euthia Torment of Resurrection, 1. vlna
Akt. cena: 5900 Kč
Končí za: 7 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas