Kroniky Avelu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Przemek Wojtkowiak
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Rozšíření

Na BGG se objevilo několik zpráv o chystaném rozšíření k Avelu. Vše vypadá, že se odehraje na stejné mapě, jako základní Avel. Přidají se noví “bossové” + pár nových modulů a 3 scénářů, které se dají hrát samostatně či propojit v kampaň. Na BGG je datum vydání 2022, ale v diskusi se psalo datum spíš v roce 2023.  

19.7.2022 14:23:56

To zní dobře, už se těším!

20.7.2022 07:28:33

Podle toho prvni reportu z hrani, co je na bgg, to vypada moc dobre. Libi se mi, ze se obchodnim elfum bude dat platit zabityma priserama :D Tesim se a diky za info :)

20.7.2022 09:20:07

Díky na upozornění na report z ukázkového hraní. Komu se to nechce číst na BGG, tak ve zkratce, mimo zmiňovaných potulných elfích obchodníků, přijdou do hry i kouzla (útoky na vzdálené hexy), objeví se ve hře víly, které pomáhají v soubojích (zvyšování zranění, bránění zranění) a k urychlování pohybu. V detailu se zde uvádí souboj s jedním z hlavních bossů - 3hlavá hydra, kdy každá z hlav má nějakou speciální schopnost spouštěnou na začátku aktivace hydry. Dál je možné se pokochat fotkami z hraní, kde je vidět zejména spousta 3d kartonových serepetiček. Už teď je mi jasné, že do jedné krabice od základu se to tak nevejde :) Dobré je, že z fotek to vypadá, že autoři dále drží jazykovou nezávislost (tj. žádný text na herním materiálu), tj. v případě, že by se do toho Blackfire nepustil s lokalizací, dá se pohodlně hrát i v jiné jazykové verzi.  

  

20.7.2022 10:26:18

Vybíráme z Bazaru

Siegestorm od Albi (nová)
Siegestorm od Albi (nová)
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas