Kronika zločinu

xxxxxxxxoo hodnoceno 165x (Seznam vlastníků)

Kronika zločinu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min (reálná data)
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, intriky, vyžaduje aplikaci
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MINDOK - logo
Autoři: David Cicurel
Rok vydání: 2018
Dostupnost: 10 obchodů (cca 799–899 CZK)
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Tvorba scénáře cz

Zdravím,
existuje editor scénářů také v češtině?
Děkuji.
7.5.2020 19:27:25

mh

Editor scénářů
Editor scénářů je pouze v angličtině (menu, názvy položek, hlášky), ale umožňuje vytvářet scénáře ve všech podporovaných jazycích, mezi nimiž je i čeština.
Míra znalosti angličtiny nutná k ovládání editoru je, dle mého názoru, nízká, ale neexistuje žádný písemný manuál ani help, pouze instruktážní videa a pár demo projektů, vše ovšem pouze v angličtině.

8.5.2020 14:55:32

Budou nějaké další české scénáře? Fanouškovské jsou super!!!

16.12.2024 21:56:16

mh

No tak já sám jsem publikoval tři, ten poslední už před třemi lety. Nikdo jiný se zatím ke mně nepřidal ;).

K vytvoření scénáře se musí sejít tři faktory: námět, chuť a čas. Vytvoření není složité, ale nějaký čas to zabere a určité dovednosti jsou taky zapotřebí. Z mé strany se v tomto směru zatím nic nového bohužel nerýsuje.

17.12.2024 08:42:28

@mh Je to docela škoda, protože ti to opravdu šlo :) 

17.12.2024 16:58:35

@mh  Zdravím všechny, kteří se pokoušejí udělat vlastní scénář, takže asi jen tebe :-D

Chtěl jsem se zeptat, když v editoru testuji, otevírá se simulátor zmršený - o polovinu užší a smrsklý a nefunguje. Musím ho spustit několikrát, aby se “chytil”. Nezažil jsi to? Nevíš co s tím, prosím?

Hra bude pod stromečkem, tak bych se potom rád pustil do vlastního scénáře.

18.12.2024 09:41:15

mh

@Klababa Nevím, je to už dávno, co jsem s tím pracoval, ale nevybavuji si, že by s tím byl nějaký problém. Teď jsem to namátkově zkusil a simulátor mi dvakrát po sobě normálně zafungoval (Windows 11 Home 23H2).

Problém bude asi na tvém počítači, zkus to odinstalovat a znovu nainstalovat. V tomhle ti asi nejsem schopen pomoci.

18.12.2024 13:54:50

@mh tak to vypadá, že to byl neaktualizovaný Frame network

19.12.2024 17:47:38

Vybíráme z Bazaru

Castles of burgundy special edition- acrylic hexes
Castles of burgundy special edition- acrylic hexes
Akt. cena: 1350 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas