Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, intriky, vyžaduje aplikaci |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | David Cicurel |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 10 obchodů (cca 799–899 CZK) |
Sdílej: |
Editor scénářů
Editor scénářů je pouze v angličtině (menu, názvy položek, hlášky), ale umožňuje vytvářet scénáře ve všech podporovaných jazycích, mezi nimiž je i čeština.
Míra znalosti angličtiny nutná k ovládání editoru je, dle mého názoru, nízká, ale neexistuje žádný písemný manuál ani help, pouze instruktážní videa a pár demo projektů, vše ovšem pouze v angličtině.
Budou nějaké další české scénáře? Fanouškovské jsou super!!!
No tak já sám jsem publikoval tři, ten poslední už před třemi lety. Nikdo jiný se zatím ke mně nepřidal ;).
K vytvoření scénáře se musí sejít tři faktory: námět, chuť a čas. Vytvoření není složité, ale nějaký čas to zabere a určité dovednosti jsou taky zapotřebí. Z mé strany se v tomto směru zatím nic nového bohužel nerýsuje.
@mh Zdravím všechny, kteří se pokoušejí udělat vlastní scénář, takže asi jen tebe :-D
Chtěl jsem se zeptat, když v editoru testuji, otevírá se simulátor zmršený - o polovinu užší a smrsklý a nefunguje. Musím ho spustit několikrát, aby se “chytil”. Nezažil jsi to? Nevíš co s tím, prosím?
Hra bude pod stromečkem, tak bych se potom rád pustil do vlastního scénáře.
@Klababa Nevím, je to už dávno, co jsem s tím pracoval, ale nevybavuji si, že by s tím byl nějaký problém. Teď jsem to namátkově zkusil a simulátor mi dvakrát po sobě normálně zafungoval (Windows 11 Home 23H2).
Problém bude asi na tvém počítači, zkus to odinstalovat a znovu nainstalovat. V tomhle ti asi nejsem schopen pomoci.
@mh tak to vypadá, že to byl neaktualizovaný Frame network
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Castles of burgundy special edition- acrylic hexes
Akt. cena: 1350 Kč
Končí za: 2 dny