Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, intriky, vyžaduje aplikaci |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | David Cicurel |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 12 obchodů (cca 755–850 CZK) |
Sdílej: |
Hra ve čtyřech
Ahoj, jaká je hra ve čtyřech? Na bgg je tento počet jako nedoporučený. To je ale třeba i u This War of Mine a ve čtyřech s tím nemáme problém. Jaké to tedy je? DíkyVÍCE HRÁČŮ
No, já bych řekl asi tak dobré jako v 10. Ono totiž záleží co od toho čekáš, např. u TWoM na plánek a co se tam děje vidí všichni. U kroniky do aplikace kouká jen jeden. To může být pro ostatní nuda... Já to mám nejradějí ve dvou, já ovládám aplikaci, žena pak ohledává místa činu.
více hráčů
Osobně bych si raději zahrál ve 4 Kroniku než TWOM. Hrál jsem kroniku už ve 2,3 i 4 hráčích a vždy super zážitek. Obecně čím složitější případ, tím to potahá víc hráčů. Ono totiž nemusíš zrovna držet mobil a skenovat, nebo hledát karty, aby ses bavil. Je to detektivní hra, takže stačí když posloucháš ostatní a přicházíš s nápady co dělat,jak vyřešit případ atp. a to samo o sobě je zábavné...
Podobně jako v TWOM to může zazdít alfa hráč, takže záleží na partě....
Melandor
Přesně, my hráli dokonce v 6ti, různě si podáváme mobil dle toho kdo jakej měl nápad to pak i s mobilem provedl, diskutujem nad případem, vymýšlíme teorie atd. Bavili sme se i v těch 6ti moc!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Keep the Heroes Out (EN verze, včetně Ctuhulhu)
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 1 den